Σε πλήρη κινητοποίηση οι υπηρεσίες του Δήμου Δέλτα – Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία


Από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Δέλτα ανακοινώνεται ότι άνοιξε η επαρχιακή οδός που συνδέει την οδό Πόντου με τη Σίνδο που παρέμεινε κλειστή από το βράδυ της Τρίτης εξαιτίας της υπερχείλισης του Γαλλικού ποταμού. Μετά από πολυήμερη επέμβαση των μηχανημάτων των τεχνικών υπηρεσιών ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία στις 7 το πρωί και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Την ίδια ώρα μηχανήματα των τεχνικών υπηρεσιών και της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας επιχειρούν από τις 3 τα ξημερώματα σε όλο το επαρχιακό δίκτυο του δημου Δελτα προκειμένου να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς. Αυτοκίνητα του δημου ρίχνουν αλάτι σε όλους τους δρόμους μέσα στις κοινότητες και στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου για να μην προκληθεί πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο του δήμου

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν μεγάλες ποσότητες αλατιού σε όλες τις κοινότητες προκειμένου να εφοδιαστούν οι πολίτες.
Συσκευασμένες ποσότητες αλατιού σε σακούλες υπάρχουν σε όλα τα δημοτικά κτίρια, στα κέντρα υγείας, σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, στο ΙΚΑ στον ΟΑΕΔ στους παιδικούς σταθμούς στα νηπιαγωγεία στα δημοτικά σχολεία και τις εκκλησίες καθώς σε τράπεζες και ταχυδρομικά ταμιευτήρια.