Σίνδος: Αναπτυξιακό τουρνουά πινγκ-πονγκ “Ιωάννης Κόκκινος”


25 και 26 Νοεμβρίου.

Το ετήσιο ανοιχτό αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) της Σίνδου «Ιωάννης Κόκκινος» θα διεξαχθεί για 12η χρονιά στο κλειστό γυμναστήριο της Σίνδου, το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Νοεμβρίου 2017. Το τουρνουά διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Bόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον τοπικό σύλλογο ΠΑΣ Εχέδωρο και το Δήμο Δέλτα. Το αγωνιστικό πρόγραμμα ανοίγει το Σάββατο στις 08:30. Την ίδια ώρα αρχίζουν τα παιχνίδια την Κυριακή και γύρω στις 14:30 υπολογίζεται να γίνουν οι τελικοί των 8 κατηγοριών.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί φιλοξενούμε και αυτή τη χρονιά ένα σπουδαίο τουρνουά μαζικού αθλητισμού. Είναι ένα από τα κορυφαία του είδους πανελλαδικά κι εμείς ως Δήμος στηρίζουμε υγιείς προσπάθειες που έχουν να κάνουν με τη νεολαία μας. Γιατί πιστεύουμε στον αθλητισμό ως μια μορφή ψυχαγωγίας, διασκέδασης αλλά ταυτόχρονα και άθλησης του σώματος και της ψυχής των νέων παιδιών» δήλωσε ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος.

Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 214 και προέρχονται από 51 σωματεία. Το ανοιχτό πρωτάθλημα «Ιωάννης Κόκκινος» εμφανίζει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών στον θεσμό των αναπτυξιακών (είχε συγκεντρώσει 253 παιδιά το 2014) μετά από εκείνον της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης το 2016 (με 314 αθλητές). Μαζί μάλιστα, με τις κλασικές ηλικιακές κατηγορίες νέων – νεανίδων, παίδων – κορασίδων, παμπαίδων – παγκορασίδων καλύφθηκαν οι προϋποθέσεις για να γίνουν κι εκείνες των μίνι παμπαίδων και των μίνι παγκορασίδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα συμμετάσχουν αθλητές σωματείων από 16 πόλεις της χώρας: την Αθήνα, την Καστοριά, τη Δράμα, την Αλεξανδρούπολη, τη Φλώρινα, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Καβάλα, τη Λάρισα, τα Χανιά, τις Σέρρες, τη Βέροια, την Έδεσσα, την Κοζάνη, τα Ιωάννινα και φυσικά τη Θεσσαλονίκη.

Τα ωράρια, οι κληρώσεις της πρώτης φάσης κι άλλες πληροφορίες αναρτώνται στην ιστοσελίδα των όπεν της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (http://www.ttscore.io/customer/5).

Αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. www.httf.gr