Προκάτ οικίσκος για Rapid Test στο Κέντρο Υγείας Διαβατών


Το κέντρο υγείας Διαβατών επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Δημοσίας Υγείας Βούλα Ελευθεριάδου.

Ο κ Ιωαννίδης εγκαινίασε τη λειτουργία του προκατασκευασμένου οικίσκου (KIBO) που τοποθετήθηκε στον αύλειο χώρο του Κέντρου Υγείας για τη διενέργεια rapid test για την ανίχνευση κορονοϊού  σε πολίτες  προκειμένου να μην έρχονται σε επαφή με τους υπόλοιπους ασθενείς στους χώρους των ιατρείων.

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη , και τις ενέργειες της Αντιδημάρχου Βούλας  Ελευθεριάδου, το KIBO, δωρεά της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας ΕΛΠΕΝ, έφτασε στο Κέντρο Υγείας Διαβατών και ήδη έχει δεχτεί τους πρώτους πολίτες για τη διενέργεια rapid tests.

Ο Δήμαρχος Δέλτα,  ξεναγήθηκε από τον διευθυντή  Ιωάννη Μαντζαρόπουλο στα τρία εμβολιαστικά κέντρα που λειτουργούν στο Κ.Υ και ενημερώθηκε για την διαδικασία εμβολιασμού των πολιτών άνω των 85 ετών  που θα γίνεται από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα.

«Είμαστε δίπλα στο υγειονομικό προσωπικό του τόπου μας που δίνουν έναν τεράστιο αγώνα απέναντι στην πανδημία. Ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε στο έργο τους.  Ευχαριστούμε θερμά την φαρμακοβιομηχανία ΕΛΠΕΝ που ανταποκρίθηκε  άμεσα στο αίτημα της Αντιδημάρχου και δώρισε τους προκατασκευασμένους οικίσκους στα κέντρα υγείας. Εύχομαι να συνεχίσει η ομαλή εξυπηρέτηση του κόσμου που θα προσέρχεται να κάνει δωρεάν rapid  tests στο Κ.Υ» τόνισε ο κ Ιωαννίδης και ευχήθηκε  καλό κουράγιο στους νοσηλευτές και τους γιατρούς στη  συνέχιση του δύσκολου έργου τους.