Σίνδος: Χαλασμένοι κάδοι & σκορπισμένα σκουπίδια στη Πλατεία Δημοκρατίας


Στη Πλατεία Δημοκρατίας στη Σίνδο, εκεί όπου βρίσκονται πολλά καταστήματα, απέναντι ακριβώς από το κτίριο των Δημοτικών Υπηρεσιών, είναι τοποθετημένοι εδώ και χρόνια ορισμένοι παλαιοί μικροί πορτοκαλί κάδοι.

Όπως καταγγέλλουν τόσο καταστηματάρχες, αλλά και κάτοικοι οι κάδοι αυτοί δεν κλείνουν και σε πολλές περιπτώσεις είναι χαλασμένοι ή σπασμένοι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα σκουπίδια να πέφτουν από τους κάδους και με τη συνδρομή του αέρα να γεμίζουν τα καταστήματα & ολόκληρη την πλατεία όπου κυκλοφορούν δεκάδες συνδημότες μας.

Το φαινόμενο προβληματίζει τους επιχειρηματίες της περιοχής, καθώς όπως καταγγέλλουν καθημερινά βρίσκουν σκουπίδια στα καταστήματά τους & παρά το γεγονός ότι τόσο οι ίδιοι όσο και οι υπάλληλοι της καθαριότητας φροντίζουν το χώρο, όσο οι κάδοι δεν διορθώνονται ή δεν αντικαθίστανται το πρόβλημα παραμένει και διογκώνεται.

Η εικόνα αυτή δεν ομορφαίνει σε καμία περίπτωση την έδρα του Δήμου Δέλτα & φυσικά δεν είναι το μόνο πρόβλημα που ταλανίζει τις κοινότητες του Δήμου Δέλτα.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες, τις οποίες απέστειλε αναγνώστης του deltanews: