Σίνδος: Κρατούσαν παράνομα αλλοδαπό και ζητούσαν χρήματα από τον αδερφό του


Πρόκειται για δύο Πακιστανούς.

Χειροπέδες σε δύο άτομα πέρασαν τη Δευτέρα αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, καθώς εμπλέκονται σε υπόθεση παράνομης κατακράτησης αλλοδαπού.

Πρόκειται για δύο Πακιστανούς, ηλικίας 36 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος δύο ακόμη ομοεθνών συνεργών τους ηλικίας 29 και 31 ετών, σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για εγκληματική οργάνωση, αρπαγή, εκβίαση και απλή σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με την καταγγελία 22χρονου Πακιστανού, μέλη εγκληματικής ομάδας κρατούσαν παράνομα σε αποθήκη περιοχής της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη, τον 31χρονο αδερφό του, στους οποίους κατέβαλε το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ προκειμένου να τον απελευθερώσουν. 

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας, χθες το μεσημέρι, εντόπισαν την αποθήκη, όπου κρατούταν παράνομα ο 31χρονος, τον οποίο και απελευθέρωσαν, ενώ ταυτόχρονα συνέλαβαν και τους δύο αλλοδαπούς δράστες.

Σημειώνεται ότι και τα δύο αδέρφια, υπέστησαν σωματικές βλάβες από τους συλληφθέντες.

Πηγή: thestival.gr

MENU

Back

Γράψτε ένα αρθρο

Όλοι οι αναγνώστες του DeltaNews.eu μπορούν να μας στείλουν το άρθρο τους και να το δουν να δημοσιευμένο στην σελίδα μας. Απλά γράψτε το άρθρο σας (όχι λιγότερο από 350 λέξεις) και στείλτε το με email στο [email protected] Αν το άρθρο σας περιέχει και βίντεο τότε στείλτε μας το βίντεο στο mail ή ανεβάστε το στο YouTube και στείλτε μας τον σύνδεσμο. Αν το βίντεο έχει πολύ μεγάλο μέγεθος τότε μπορείτε να μας το ανεβάσετε στο dropbox ή google drive και να μας δώσετε τον σύνδεσμο για να το κατεβάσουμε.