Στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων ο Ταταρίδης


Στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων ο Ταταρίδης

Η τέταρτη κατά σειρά προσθήκη, μετά τους Ηλία Αθανασιάδη, Γιώργο Ποτουρίδη και Δήμο Συμπεθέρη είναι ο Χρήστος Ταταρίδης, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα από τον σύλλογο μέσω της σελίδας που διαθέτει στο facebook.

Ο 25χρονος σκληροτράχηλος αμυντικός, προέρχεται από τη γειτονική ΕΠΣ Μακεδονίας και συγκεκριμένα την Ομόνοια Σίνδου την οποία και υπηρέτησε για πολλά χρόνια. Ενδιάμεσα, είχε αγωνιστεί και στη Γ Εθνική με τον Καμπανιακό και η μεταγραφή του στην Ημαθία είναι η πρώτη εκτός συνόρων Θεσσαλονίκης για τον υψηλόσωμο στόπερ.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας :

«Ο ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος, συνεχίζοντας την προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χρήστο Ταταρίδη.

Ο 25χρονος (04/01/1991) υψηλόσωμος αμυντικός προέρχεται από πολυετή προσφορά και παρουσία στην Ομόνοια Σίνδου της γειτονικής ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ τη σεζόν 2012/2013 αγωνίστηκε στη Γ Εθνική με τα χρώματα του Καμπανιακού.

Σημαντικά στοιχεία του το πάθος και ο δυναμισμός του στο παιχνίδι, ενώ το χαρακτηριστικό του ύψος τον βοηθά στο ψηλό παιχνίδι.

Η διοίκηση του ΑΟ Μέγα Αλέξανδρου καλωσορίζει τον Χρήστο στην οικογένεια του και του εύχεται μια χρονιά με υγεία και πολλές διακρίσεις!»

Πηγή: sportsup.gr