Συνελήφθησαν στα Μάλγαρα να μεταφέρουν πάνω από 8 κιλά ηρωίνης


Συνελήφθησαν στα Μάλγαρα να μεταφέρουν πάνω από 8 κιλά ηρωίνης

Ένας 20χρονος άνδρας και η 17χρονη φίλη του συνελήφθησαν χθές στα Μάλγαρα καθώς στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη ποσότητα ηρωίνης που υπερβαίνει τα 8 κιλά.

Χθες το βράδυ, στα διόδια Μαλγάρων, άνδρες της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με την καταλυτική συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν στο αυτοκίνητο του νεαρού ζευγαριού επιμελώς κρυμμένα, 17 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 8 κιλών και 621 γραμμαρίων. Εκτός από την ποσότητα ηρωίνης, κατέσχεσαν δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών, οι συλληφθέντες κατείχαν στο κύκλωμα το ρόλο της μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών από την πόλη της Αθήνας στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους.

Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σημειωνετσι πως μόνο κατά την περασμένη εβδομάδα, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εξιχνίασαν επιπλέον, 4 σημαντικές υποθέσεις, συλλαμβάνοντας 13 συνολικά άτομα και κατάσχοντας μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.
Πηγή ΑΜΝΑ