Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 43χρονου από τη Θεσσαλονίκη που κατηγορείται για ασέλγεια σε 6χρονο κορίτσι


Ο συλληφθείς βαρύνεται με τις κατηγορίες της «αποπλάνησης παιδιών και της «πορνογραφίας ανηλίκων»
Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν την Πέμπτη 5/5 έναν 43χρονο, ο οποίος αντάλλασσε με ανήλικη, πορνογραφικό υλικό, ενώ επιπρόσθετα, σύμφωνα με καταγγελία που πραγματοποιήθηκε σε βάρος του, προέβη σε ασελγείς πράξεις, σε βάρος άλλης ανήλικης.
Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 43χρονου Έλληνα.
Πρόκειται για τον Τσιπουρίδη Λάζαρο του Θεοδώρου και της Ευγενίας, γεν. στις 18-02-1973 στη Θεσσαλονίκη.
tsipouridis2
Την καταγγελία που οδήγησε στη σύλληψή του έκαναν οι γονείς ενός 6χρονου κοριτσιού, σύμφωνα με την οποία ο 43χρονος, στις αρχές Μαΐου, σε περιοχή του Νομού Κιλκίς, προέβη εις βάρος της, σε ασελγείς πράξεις.
Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 43χρονου από τη Θεσσαλονίκη που κατηγορείται για ασέλγεια σε 6χρονο κορίτσι Από περαιτέρω έρευνα, προέκυψε επίσης ότι ο συλληφθείς συνομιλούσε και αντάλλασσε φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου με ένα άλλο, 17χρονο σήμερα κορίτσι, κατά το τελευταίο έτος περίπου, το οποίο διέμενε σε περιοχή της Καβάλας.
Ο συλληφθείς βαρύνεται με τις κατηγορίες της «αποπλάνησης παιδιών, όπου ο παθών δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη» και «πορνογραφίας ανηλίκων».
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 09-06-2016, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.
Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.
Πηγή: www.lifo.gr