Νύχτα τρόμου στο Ωραιόκαστρο: Οπλισμένοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι – Άρπαξαν 300 ευρώ και κοσμήματα


Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση

Στιγμές τρόμου βίωσε ηλικιωμένο ζευγάρι μαζί με ένα οκτάχρονο παιδί στο Ωραιόκαστρο, όταν ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι τους χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

«Έσπασαν την πόρτα από τον κάτω όροφο και μπήκαν μέσα 5 άτομα κρατώντας όπλα στα χέρια. Έπιασαν την πεθερά μου από πίσω, την ακινητοποιήσαν και ζήτησαν λεφτά» είπε η κ. Κ.Ε στο politesoraiokastrou.gr και συνέχισε: «Ήταν μαζί και ο οκτάχρονος ανιψιός μου. Όμως δεν πείραξαν κανέναν, τους έβαλαν με ηρεμία να κάτσουν στον καναπέ και μπήκαν στα δωμάτια και άρχισαν να ψάχνουν».

Οι κουκουλοφόροι αφού έψαξαν καλά το σπίτι έφυγαν με 300 ευρώ και κάτι κοσμήματα. «Πήραν κάτι κοσμήματα παλιά της μητέρας μου συναισθηματικής αξίας και περίπου 300 ευρώ που υπήρχαν στο σπίτι. Τίποτα άλλο».

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πηγή: politesoraiokastrou.gr