Συνελήφθη επειδή αυνανιζόταν μπροστά σε 16χρονη σε στάση λεωφορείου


Μετά την αντίδραση της ανήλικης κοπέλας, ο 34χρονος προσπάθησε να διαφύγει αλλά ακινητοποιήθηκε από υπαλλήλους του ΟΑΣΘ και συνελήφθη από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη.

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στη Θεσσαλονίκη παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 34χρονος υπήκοος Τουρκίας ο οποίος συνελήφθη επειδή αυνανιζόταν μπροστά σε 16χρονη που περίμενε το λεωφορείο σε στάση του ΟΑΣΘ. Ο κατηγορούμενος είναι υπήκοος Τουρκίας, κουρδικής καταγωγής και δήλωσε ότι διαμένει σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, στα Διαβατά.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για “προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας” αλλά η εκδίκαση της υπόθεσης του αναβλήθηκε λόγω έλλειψης διερμηνέα.

Θεσσαλονίκη: Λεπτομέρειες για το ανάρμοστο συμβάν

Το περιστατικό πραγματοποιήθηκε στον τερματικό σταθμό του ΙΚΕΑ , στην οδό Γεωργικής Σχολής, χθες το βράδυ. Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι άρχισε να αυνανίζεται μπροστά στην ανήλικη η οποία αντέδρασε και έβαλε τις φωνές.

Ο 34χρονος προσπάθησε να διαφύγει και κατέφυγε σε παρακείμενο κτήριο όπου ακινητοποιήθηκε από υπαλλήλους του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) ενώ στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο. Την Τετάρτη (27.11.2019) οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.

πηγή: grtimes.gr

MENU

Back

Γράψτε ένα αρθρο

Όλοι οι αναγνώστες του DeltaNews.eu μπορούν να μας στείλουν το άρθρο τους και να το δουν να δημοσιευμένο στην σελίδα μας. Απλά γράψτε το άρθρο σας (όχι λιγότερο από 350 λέξεις) και στείλτε το με email στο [email protected] Αν το άρθρο σας περιέχει και βίντεο τότε στείλτε μας το βίντεο στο mail ή ανεβάστε το στο YouTube και στείλτε μας τον σύνδεσμο. Αν το βίντεο έχει πολύ μεγάλο μέγεθος τότε μπορείτε να μας το ανεβάσετε στο dropbox ή google drive και να μας δώσετε τον σύνδεσμο για να το κατεβάσουμε.