Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Ιωνίας Δήμου Δέλτα: “Σε κακό χάλι οι παράδρομοι της Εγνατίας”


Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του συλλόγου.

Προς την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και προς κάθε υπεύθυνο, για το χάλι των παράδρομων της Νέας Εγνατίας όπου θα λειτουργήσουν τα νέα διόδια , αλλά και για ολόκληρο το οδικό δίκτυο, από τους ευζώνους στους οποίους μπήκαν διόδια μέχρι και την Χαλκιδική.

Με αφορμή λοιπόν την λειτουργία των νέων (χαράτσι) διοδίων που θα αφαιρέσουν το δικαίωμα των κατοίκων της Θεσσαλονίκης και των τοπικών Δήμων στην ελεύθερη διάβαση από δυτικά προς ανατολικά και αντίστροφα, προβλέπεται να αυξηθεί κατά πολύ η κίνηση στις παράπλευρες οδούς της Εγνατίας (εξωτερική περιφερειακή) καθώς όμως και στην εσωτερική περιφερειακή.

Τα πράγματα στους παράπλευρους δρόμους της ΕΓΝΑΤΙΑΣ δεν είναι εύκολα για τους οδηγούς, καθώς οι δρόμοι βρίσκονται στο μαύρο τους το χάλι, με καθιζήσεις χόρτα στα πλάγια σημεία, και προπάντων δεν έχουν διαγράμμιση καθώς έχουν να συντηρηθούν από τότε που κατασκευάστηκαν. Την νύχτα δε η οδήγηση είναι μαρτύριο και αυτό γίνεται αδύνατο εάν βρέχει.

Καλούμε λοιπόν τον όποιο υπεύθυνο πριν την λειτουργία των διοδίων να λάβει μέτρα για να συντηρηθούν οι παράπλευρες οδοί, έτσι ώστε να μην υπάρξουν ατυχήματα αλλά να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους οι πολίτες.

Ο σύλλογος Ενεργών Πολιτών ΙΩΝΙΑΣ δήμου Δέλτα