Συνάντηση του Αντιδημάρχου Φάνη Αλμπάνη με τον αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας


Τι συζητήθηκε;

Στήριξη της Περιφέρειας στον Πρωτογενή Τομέα ζήτησε ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομίας δήμου Δέλτα Φάνης Αλμπάνης από τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας Σωτήρη Μπάτο

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας ΣωτήρηΜπάτο είχε ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Αξιού, Φάνης Αλμπάνης προκειμένου να συζητήσει μια σειρά από θέματα που αφορούν τον Δήμο Δέλτα.
Ο κ Αλμπάνης έθεσε στον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη το ζήτημα της ενίσχυσης του Πρωτογενούς Τομέα στην περιοχή και την στήριξη των Αλιέων, των Αγροτών και των Κτηνοτρόφων του δήμου Δέλτα ενώ παράλληλα ζήτησε τη στήριξη της Αντιπεριφέρειας. «Ο Αξιός και οι υπόλοιπες περιοχές του δήμου Δέλτα είναι κατ εξοχήν αγροτικές περιοχές και χρειάζονται τη στήριξη της πολιτείας για να ενισχύσουν τον παραγωγικό τους πλούτο» ανέφερε ο κ Αλμπάνης.
Από την πλευρά του ο κ Μπάτοςδεσμέυτηκε ότι η Αντιπεριφέρειαθα σταθεί αρωγός στην ενίσχυση του Πρωτογενούς παραγωγικού τομέα στον δήμο Δέλτα και θα είναι σε συνεχή επαφή με τον Αντιδήμαρχο για να καθορίσουν βήμα – βήμα τις κινήσεις τους προς αυτήν την κατεύθυνση.
Η συνάντηση έγινε στα νέα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.