Θοδωρής Σκουλαριώτης: Από τον Ιωνικό Διαβατών στον ΠΑΟΚ!


Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε με την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ο Θοδωρής Σκουλαριώτης.

Ο 18χρονος μπασκετμπολίστας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ιωνικό Διαβατών, έπειτα αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του Άρη, επέστρεψε στον Ιωνικό, ώσπου το 2022 εντάχθηκε στην εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ.

Η αναλυτική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Θοδωρής Σκουλαριώτης γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2005 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1μ.88 και είναι γκαρντ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Ιωνικό Διαβατών, αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του Άρη, επέστρεψε στην ομάδα των Διαβατών και το καλοκαίρι του 2022 ήρθε στον ΠΑΟΚ, ως μέλος της εφηβικής ομάδας.

Έχει αγωνιστεί επίσης στις Εθνικές ομάδες παμπαίδων και παίδων.

Στη διάρκεια της περσινής σεζόν συμμετείχε στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco, αλλά και σε πολλές προπονήσεις στη διάρκεια της χρονιάς. Από σήμερα είναι και επίσημα μέλος της πρώτης ομάδας!

Με αφορμή την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού του συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ mateco, ο Θοδωρής Σκουλαριώτης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος ταυτόχρονα, που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον προπονητή και όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη. Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια και μέσα από σκληρή και καθημερινή δουλειά, ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες και στο δύσκολο έργο που έχω μπροστά μου».

 

Με πληροφορίες από: ertsports.gr