Το Google Maps δίνει την δυνατότητα να δούμε τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ


Το Google Maps πλέον ενσωματώνει όλες τις λεπτομέρειες για τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ. Έτσι, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης έχουν πλέον στη διάθεσή τους έναν ψηφιακό οδηγό, ο οποίος θα τους βοηθήσει να κινούνται με ευκολία στην πόλη, όπως αναφέρεται στην τελευταία ανακοίνωση του οργανισμού.

«Ο ΟΑΣΘ εξελίσσεται. Δίνουμε τέλος στο έλλειμμα που υπήρχε στην ενημέρωση των επιβατών του οργανισμού» αναφέρει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός του Κώστας Ταγγίρης προσθέτοντας ότι «στο εξής, όλοι οι επιβάτες, ιδίως όμως οι νεότεροι, οι οποίοι χρησιμοποιούν συστηματικά τις νέες τεχνολογίες, θα έχουν σωστή και πλήρης πληροφόρηση για τις μετακινήσεις τους στη Θεσσαλονίκη».

Προσθέτει ότι αυτό το εργαλείο θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο για τους φοιτητές, ειδικά για εκείνους που δεν είναι από τη Θεσσαλονίκη, καθώς θα έχουν πρόσβαση σε πλήρη ενημέρωση για τις επιλογές μετακίνησής τους, είτε με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, είτε πεζοί, είτε με άλλα μέσα μεταφοράς.

Στο Google Maps πλέον, όπως επισημαίνει ο ΟΑΣΘ, οι χρήστες μπορούν να βρουν τις στάσεις, τις διαδρομές, τους χρόνους άφιξης των λεωφορείων και πολλές άλλες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια του οργανισμού.