“Βαριά” εντός έδρας ήττα για τον Μαγνησιακό


Έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό ο Μαγνησιακός.

Δεν συνάντησε μεγάλο εμπόδιο στο δρόμο για τη σημερινή του νίκη ο Αγροτικός Αστέρας 2016 Υποδομή, μιας που ο Μαγνησιακός έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και ηττήθηκε από τον αντίπαλο του με σκορ 0-4.

Η πρώτη φάση του αγώνα (9′) είχε πράσινο φόντο, καθώς ο Κόνιος εκτέλεσε φάουλ, ο Παπαβασιλείου έδωσε με το κεφάλι πάσα στον Παπακωνσταντίνου, εκείνος σούταρε, μα την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα ανέτρεψε αμυντικός του Μαγνησιακού διώχνοντας σε κόρνερ. Στο 15′ ήρθε το πρώτο τέρμα της συνάντησης, όταν αμυντικοί και τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπερδεύτηκαν και από πλάγια θέση ο Σεϊτανίδης πέτυχε με σουτ το 0-1. Λίγο αργότερα (19′), ο Αραμπατζούδης εκτέλεσε απευθείας φάουλ με κατάληξη άουτ. Ο ίδιος παίκτης απείλησε και με κεφαλιά στο 21′, αλλά ο Μπαλταδάκης βρισκόταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε σταθερά. Στο 24′ ο Σεϊτανίδης έβγαλε τη σέντρα, ο Χατζηπαναγής πλάσαρε και ο Λαγαρίας μπλόκαρε. Με τη συμπλήρωση του ημιώρου (30′), ο Σιδηρόπουλος σούταρε από τα όρια της περιοχής, η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά της οριζόντιας δοκού και πέρασε εκτός. Ύστερα από δύο λεπτά (32′), έδωσε με το γόνατο πάσα στον Αραμπατζούδη, όμως εκείνος απέτυχε να σκοράρει από τα δύο περίπου μέτρα σουτάροντας δυνατά άουτ. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους (42′), ο Χατζηπαναγής έκανε το σουτ, ο Λαγαρίας απέκρουσε, όμως ο επερχόμενος Παπακωνσταντίνου δεν λάθεψε και “έγραψε” το 0-2. Οι “πράσινοι” ολοκλήρωσαν το πρώτο 45λεπτο με ένα ακόμα τέρμα, όταν στο 45′ ο Σείτανίδης σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Αποστολίδη και ο τελευταίος δεν είχε παρά να σπρώξει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, 0-3.

Κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους ο Μαγνησιακός προσπάθησε να πετύχει κάποιο τέρμα με στόχο να επιστρέψει στο ματς, ωστόσο δεν σημείωσε κάποια τρανταχτή ευκαιρία. Τουναντίον μάλιστα, το συγκρότημα του Γιώργου Δεληγιάννη έφτασε δύο φορές κοντά σε ένα νέο γκολ, στο 58′ (σουτ Αποστολίδη και απόκρουση Λαγαρία) και στο 81′ (πλασέ Χατζηπαναγή, απόκρουση Λαγαρία), αλλά τελικά το κατάφερε με την τρίτη, όταν ο Κόνιος με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 85′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, 0-4.

 

Μαγνησιακός (Σεζάνογλου): Λαγαρίας, Καραμανλής, Μποζίδης, Μπίνος, Αβλαστιμίδης, Μπιμπίκης, Ρεκάλης, Κιορπαναγιώτης, Αραμπατζούδης, Σιδηρόπουλος, Κυριακίδης

Επίσης αγωνίστηκαν οι Αργυριάδης, Μεζές, Μπουλικιάν και Ναζλίδης

Αγροτικός Αστέρας Υποδομή (Κορμαρής): Μπαλταδάκης, Συμεωνίδης Ν., Κόνιος, Παπαβασιλείου, Τερζής, Συμεωνίδης Κ., Σεϊτανίδης, Παπακωνσταντίνου, Αποστολίδης, Νικολαΐδης, Χατζηπαναγής

Επίσης αγωνίστηκαν οι Κόσσυφας και Lacka

Διαιτησία: Παπανώτας (Παλάσκας – Καρασαββίδης)

 

 

Πηγή: erasitexnika.gr