Βράβευση των αριστούχων μαθητών του Δήμου Δέλτα την Παρασκευή 31/1/2020


Τι ώρα και που θα πραγματοποιηθεί;

Το διαχρονικά και πάντα επίκαιρο μήνυμα των Τριών Ιεραρχών, του Μεγάλου Βασιλείου, του Γρηγορίου του Θεολόγου και του Ιωάννου Χρυσοστόμου, αναδεικνύει ο δήμος Δέλτα.

Με απόφαση του δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη θα πραγματοποιηθεί γιορτή για τους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Δέλτα (αφορά τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου και της Γ΄ Λυκείου κατά το σχολικό έτος 2018-2019) και ειδική εκδήλωση βράβευσης των αριστούχων και διακριθέντων μαθητών καθώς και των νεοεισαχθέντων φοιτητών που κατάφεραν να περάσουν την περασμένη σχολική στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η γιορτή Παιδείας θα λάβει χώρα την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου ώρα 18:30 στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στη Σίνδο.

«Ο δήμος μας είναι γεμάτος από μαθητές με όνειρα και στόχους για το μέλλον που ακολουθούν  πιστά το μήνυμα των Τριών Ιεραρχών για μάθηση και διαρκή προσπάθεια για την κατάκτηση της γνώσης. Όλη η διοίκηση του δήμου Δέλτα και εγώ προσωπικά στηρίζουμε τις προσπάθειες των παιδιών και της εκπαιδευτικής κοινότητας ενώ  από την πλευρά μας και είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε ως τοπική Αυτοδιοίκηση πιο ενεργό ρόλο στον κρίσιμο και νευραλγικό τομέα της Παιδείας  και της Εκπαίδευσης. Θεωρώ ότι ο δήμος Δέλτα έχει τη δυνατότητα να γίνει δήμος Πρότυπο σε προγράμματα παιδείας  γιαυτό το λόγο καλώ όλους τους εκπαιδευτικούς να επενδύσουν στην ενίσχυση των γνώσεων και των εμπειριών των μαθητών πάνω στους τομείς που τους ενδιαφέρουν ώστε να μην υπάρχει ούτε ένας μαθητής που θα αποφοιτήσει από το Λύκειο χωρίς να έχει αποκτήσει ευρύ φάσμα γνώσεων» τόνισε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης.