1st KIDOT Festival


“Ζήσε χωρίς εκφοβισμό”

Η ομάδα του Live Without Bullying μετά την παρουσία της στη 82ηΔιεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει ζωντανά το πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού Live Without Bullying και στο πρώτο Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ «1st KIDOT Festival» που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης  από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, μέλη της ομάδας του Live Without Bullying θα βρίσκονται στο δικό τους διαμορφωμένο stand, για να ξεναγήσουν τους επισκέπτες στην πλατφόρμα www.livewithoutbullying.com και την σχετική εφαρμογή για κινητά, αλλά και να προσφέρουν αναμνηστικά δώρα στους νεαρούς επισκέπτες και στους γονείς τους.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του KIDOT WORKSHOP το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, 13.00-14.00,η ψυχολόγος του ΚΜΟΠ, Μαρία Κουρλή, θα πραγματοποιήσει για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών ‘Βιωματικό εργαστήρι” με θέμα: «Το παιχνίδι ανταλλαγής θέσεων»

Ενώ την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στις 17:00 στο πλαίσιο του KIDOT Talks στην αίθουσα Μ. Ανανγνωστάκης, η ψυχολόγος του ΚΜΟΠ, Μαρία Κουρλή και το στέλεχος του ΚΜΟΠ, Μαρία Σαμολαδά, θα συμμετέχουν σε ομιλία με θέμα: «Καινοτόμα εργαλεία και τεχνικές για την πρόληψη και αντιμετώπιση του εκφοβισμού: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς»

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη καθώς και η συμμετοχή στα εκπαιδευτικά εργαστήρια και τις παράλληλες δράσεις.

Η συμμετοχή του Live Without Bullying στο KIDOT Festival υποστηρίζεται από την ethelon. Χορηγοί του Live WithoutBullying είναι οι εταιρείες Mymarket, Softweb, ΔΕΠΑ και Interlife Ασφαλιστική.

 

Πηγή: thessnews.gr