Σταθερά στη κορυφή ο Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου


Νέα νίκη επί του Σταυραετού Ευξεινούπολης.

Ετοιμάζεται να στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή του 1ου ομίλου της Β ο Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου, αποσπώμενος πλέον κατά έξι βαθμούς από τον δεύτερο Εθνικό Μαλγάρων.

Η νίκη κόντρα στον Σταυραετό Ευξεινούπολης ήταν απαραίτητη για την πορεία πρωταθλητισμού που έχει ξεκινήσει το σύνολο του Μανώλη Ιωαννίδη. Τα γκολ των Γιάννου, Αποστολίδη και Γκιάτα έδωσαν το τρίποντο (3-1) στον Μεγάλο Αλέξανδρο Καλοχωρίου, αλλά το δώρο ήρθε από τα Μάλγαρα, όπου ο τοπικός – και δεύτερος στην βαθμολογία – Εθνικός, έμεινε στην ισοπαλία με τους Λύκους Δ. Παύλου Μελά, ισοφαρίζοντας μάλιστα με τον Μπαξεβάνη το γκολ του Πόζογλου. Έτσι, στο Καλοχώρι απέκτησαν πλέον διαφορά 6 βαθμών από την δεύτερη θέση και πορεύονται μπρος ολοταχώς για τον τίτλο!

Σε συνέντευξή του ο προπονητής της ομάδας Μανώλης Ιωαννίδης ανέφερε πως είχε πίστη σε στραβοπάτημα του Εθνικού απέναντι στους Λύκους, έχοντας δει την δυναμική των δύο ομάδων σε προηγούμενα παιχνίδια τους. Αναφορικά με την πορεία πρωταθλητισμού της ομάδας του, εξήγησε:

«Όταν το καλοκαίρι σήκωσα το τηλέφωνο στις διακοπές μου και άκουσα ότι το Καλοχώρι έπεσε στην Β κατηγορία και θέλει να ανέβει ξανά, είπα αμέσως «ναι» στην πρόταση που μου έγινε ώστε να αναλάβω. Δέχθηκα επειδή γνώριζα καλά τα παιδιά, είχα δουλέψει μαζί τους πριν 5 χρόνια και είχαμε τερματίσει αήττητοι στο Παιδικό. Είπα ότι θα πάρουμε τον Γκιάτα, τον Αποστολίδη και ορισμένους ακόμα για να συμπληρώσουμε το ρόστερ και να ανέβουμε. Υπάρχει αυτήν τη στιγμή μια ομάδα με έναν ξεκάθαρο στόχο: πρωτάθλημα. Είμαστε πρώτοι, αήττητοι, με την καλύτερη επίθεση και άμυνα. Την επόμενη εβδομάδα έρχεται το παιχνίδι της χρονιάς στα Μάλγαρα, όπου πηγαίνουμε για το διπλό και μόνο».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Θα έρθει τον Γενάρη ένας επιθετικός από Γ εθνική, βρίσκεται σε άλλον νομό, ένας μεσοαμυντικός και ίσως ακόμα ένας παίκτης. Δεν χρειαζόμαστε περισσότερα. Το κλίμα είναι πολύ καλό, ο Μέγας Αλέξανδρος είναι μια ιστορική ομάδα, που έχει φτάσει ως και την Δ εθνική και δεν της αξίζει η Β κατηγορία. Το 2019, μάλιστα, συμπληρώνει 60 χρόνια ιστορίας και θέλουμε να τα γιορτάσουμε με πρωτάθλημα και άνοδο στην Α. Θέλω, τέλος, να πω και ένα «ευχαριστώ» στην διοίκηση, τους συνεργάτες μου, τους παίκτες και τον κόσμο, τον οποίο καλώ να μας στηρίξει στα Μάλγαρα με βροντερό «παρών»».

 

Πηγή: epsm24.gr