Αυτός είναι ο 23χρονος που ασελγούσε σε βάρος 13χρονης, εν γνώσει της μητέρας της


Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.Α.Σ δύο φωτογραφίες του 23χρονου ημεδαπού που προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης και συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος.

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.Α.Σ., κάνοντας χρήση σχετικής εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας και δύο φωτογραφίες του 23χρονου ημεδαπού, ο οποίος, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης και συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗ Αλέξανδρο του Γρηγορίου και της Ευθυμίας, γεν.1995 στη Θεσσαλονίκη.

Η Αστυνομία είχε δώσει σχετική ενημέρωση για την υπόθεση στις 29 Ιουνίου, όταν εξιχνιάστηκε η υπόθεση αποπλάνησης του ανήλικου κοριτσιού, στην περιοχή της Νεάπολης Θεσσαλονίκης. Τότε, είχαν συλληφθεί τέσσερα άτομα δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, μεταξύ αυτών και η μητέρα του κοριτσιού.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για αποπλάνηση παιδιών όπου η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, για βιασμό, για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, 23χρονος προέβαινε κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης, σε διαμέρισμα στο οποίο διέμενε με την 45χρονη μητέρα του και τον 54χρονο σύντροφό της, εν γνώσει τους, καθώς και εν γνώσει της μητέρας της ανήλικης, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σε τραγική κατάσταση ο πατέρας του κοριτσιού

Ο πατέρας του κοριτσιού δεν γνώριζε τίποτα για την υπόθεση και όταν αυτή τελικά ξεσκεπάστηκε, στο άκουσμα όλων όσων πέρασε το παιδί του, έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η υπόθεση ξεσκεπάστηκε όταν το κορίτσι κατάφερε να βρει την δύναμη και να ενημερώσει τον θείο της, αδερφό του πατέρα της.