Αντώνης Αντωνιάδης: Προτάσεις και σκέψεις της ομάδας Δημιουργίας και Αναγέννησης Δήμου Δέλτα


Αντώνης Αντωνιάδης: Προτάσεις και σκέψεις της ομάδας Δημιουργίας και Αναγέννησης Δήμου Δέλτα

Σε μερικούς μήνες προσερχόμαστε στις κάλπες (26 Μαΐου 2019) για τις Δημοτικές και Περιφεριακές εκλογές, με το νέο αυτοδιοικητικό Νόμο «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ».

Οι Δημοτικές εκλογές είναι σημαντική ώρα για το Δημότη. Μετριέται το παρελθόν και σχεδιάζεται το μέλλον. Χωρίς προκατάληψη, δογματισμούς και φανατισμό, αλλά με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα.

Ζούμε σε μια εποχή τεράστιων αλλαγών, στην οποία η στασιμότητα και η μιζέρια πρέπει να δώσει τη θέση της, στην ελπίδα και το νέο.

Την εποχή αυτή, η δημιουργική αντίδραση, η αλλαγή αλλά και η καινοτομία, αποτελεί καθήκον για ‘όλους μας. Η ανοχή στα λάθη του παρελθόντος πρέπει να γίνει μάθημα για το μέλλον του Δήμου Δέλτα.

Η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η ομάδα Δημιουργίας και Αναγέννησης του Δήμου Δέλτα , με βασικό οδηγό την ΑΛΗΘΕΙΑ και την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ σε όλα τα επίπεδα, πιστεύει ότι μπορεί να επαληθεύσει τις προσδοκίες σας.

Η κεντρική ιδέα της πρωτοβουλίας αυτής, που αποτελεί την φιλοσοφία και τον κορμό πάνω στον οποίο χτίζεται ο νέος συνδυασμός, είναι η λέξη συνεργασία. Είναι η υπέρβαση των παλιών διαχωριστικών, γραμμών, των πολιτικών, των ηλικιακών, αλλά και των τοπικών διαμερισμάτων. Πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις και να αντιμετωπίσουμε κάθε γωνιά του ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΤΑ, με την ίδια φροντίδα και προσοχή.

Το στοίχημα αυτών των εκλογών είναι τόσο απλό, που δε χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να το κατανοήσεις.

 

Αξίζει ο Δήμος μας να συνεχίσει στην ίδια πορεία, χωρίς καμιά προοπτική, χωρίς ανάπτυξη ή οφείλει να αλλάξει σελίδα και να πάει δυναμικά προς το μέλλον;

Η ομάδα Δημιουργίας και Αναγέννησης του Δήμου Δέλτα, σηματοδοτεί μια ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ, μια πορεία που θα στηρίζεται σε άφθαρτα πρόσωπα, με νέες αντιλήψεις πάνω απ όλα, με νέο όραμα από ανθρώπους που στο πίσω μέρος του μυαλού τους, δεν θεωρούν την εκλογή τους, ως εφαλτήριο εξυπηρέτησης των μικροσυμφερόντων τους,  ανθρώπων που ανησυχούν για το μέλλον το δικό τους, των παιδιών τους, και του ίδιου του τόπου, που εργάζονται και ζουν τις οικογένειές τους, ανθρώπων που βλέπουν με αγωνία τις μεγάλες ευκαιρίες να χάνονται από μια αντίληψη πραγματικά προβληματική. Ο Δήμος ΔΕΛΤΑ αξίζει μια καλύτερη προοπτική.

Το όραμα των ανθρώπων της ομάδας για το ΔΗΜΟ ΔΕΛΤΑ είναι:

  1.  να οικοδομήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης ανάμεσα στο Δημότη και τη Δημοτική αρχή.
  2. να δημιουργήσουν εκείνες τις συνθήκες, για την ομαλή κοινωνική συνένωση των Δημοτών όλων των Διαμερισμάτων.
  3. να κάνουν το ΔΗΜΟ ΔΕΛΤΑ, ξεχωριστό σε όλη την Ελλάδα και με το έργο τους να δώσουν νέες θέσεις εργασίας, αυξάνοντας έτσι την αγοραστική δύναμη του καθενός, ώστε να μην υπάρχει άνεργος συνδημότης και να βλέπουν όλοι με αισιοδοξία το μέλλον.

Το πρόγραμμα κινείτε σε ένα πλαίσιο με 10 άξονες θέσεων, δράσεων και δεσμεύσεων, με σκοπό την ουσιαστική και επιβεβλημένη, αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας και την χρηστή διαχείριση όλων των πολιτικών και κοινωνικών διαδικασιών.

Οι άνθρωποι τις ομάδας, θεωρούν σημαντικό και εποικοδομητικό εργαλείο δημοκρατίας και συνετής άσκησης εξουσίας την διαδραστική επικοινωνία Δημότη-Δημοτικής Αρχής. Η συμμετοχή των Δημοτών θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι όλου του σχεδιασμού και όλων των αποφάσεων, για την ειλικρινή και καθημερινή επαφή με τον Δημότη, την ισότιμη αντιμετώπιση του, την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών, το σεβασμό στο περιβάλλον, την καθαριότητα, την δημιουργία κατάλληλων προϋποθέσεων και συνθηκών ανάπτυξης, το μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, την αξιοπιστία, την αποτελεσματικότητα και τη διαφάνεια.

Επικοινωνία μαζί μας:

Email: [email protected]

Facebook: Antonis Antoniadis

Κινητό: 6951482744