Χωρίς νικητή το ντέρμπι παραμονής στο Καλοχώρι


Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου και Αξιός Ανατολικού

Η σύγκρουση στο γήπεδο του Καλοχωρίου με φόντο την παραμονή στην Α΄ κατηγορία δεν ανέδειξε νικητή κι αυτό διότι με γκολ στο φινάλε ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος ισοφάρισε τον Αξιό Ανατολικού για το τελικό σκορ, 1-1.

Το πρώτο ημίχρονο σε καμία περίπτωση δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, μιας που οι δύο σύλλογοι ελάχιστα απείλησαν ο ένας τον άλλον. Εκ των λιγοστών φάσεων που δημιουργήθηκαν, ο Λαγκώνας είχε ένα σουτ εκτός περιοχής στο 20′ (άουτ), ενώ στο 40′ την ίδια κατάληξη είχε και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Άλντι Κοπάτσι. Παρά τη μικρή παραγωγή ευκαιριών, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να πληγώσουν την αντίπαλη άμυνα. Πιο συγκεκριμένα, στο 45′ ο Γκόλτσης έκανε το σουτ, ο Μαλέσιος πραγματοποίησε μια εκπληκτική επέμβαση, η μπάλα πήρε φάλτσο και κατευθυνόταν εντός της εστίας με αποτέλεσμα ο πορτιέρο των “κυανέρυθρων” να κινηθεί τάχιστα και να αποκρούσει ξανά, όμως ο επερχόμενος Άλντι Κοπάτσι δεν του άφησε άλλα περιθώρια και με κοντινό σουτ σημείωσε το 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς πιο “ζωηρό” τόσο από πλευράς συγκινήσεων όσο και… νεύρων. Στο 63′ ο Λαγκώνας πραγματοποίησε ισχυρό σουτ, ο Τερζής απέκρουσε και στην επαναφορά ο Τσούλε πλάσαρε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα (64′), ο Άλντι Κοπάτσι δοκίμασε το πόδι του, όμως ο Μαλέσιος μπλόκαρε σταθερά. Μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι “πράσινοι” στο 66′, όταν ο Γκόλτσης βγήκε σε θέση τετ-α-τετ και πλάσαρε, μα ο αντίπαλος τερματοφύλακας κατόρθωσε να διώξει το τόπι. Στο 69′ ο Λαγκώνας πάσαρε για τον Diop και εκείνος από πλάγια και κοντινή απόσταση σούταρε άουτ. Έπειτα, στο 84′, ο Cela εκτέλεσε φάουλ, ο Τσούλε έπιασε την κεφαλιά και ο Τερζής την εξουδετέρωσε. Ύστερα από μερικά δευτερόλεπτα ο Άλντι Κοπάτσι είδε εκτός εστίας τον Μαλέσιο και επιχείρησε να σκοράρει λίγο μετά το κέντρο, όμως ο κίπερ του Μεγάλου Αλεξάνδρου κατάφερε και απέκρουσε το σουτ. Στην τελευταία φάση της συνάντησης οι “κυανέρυθροι” έφτασαν και στην ισοφάριση. Για την ακρίβεια, στο 96′ ο Καρατζίδης έβγαλε τη σέντρα και ο Τσούλε με συρτό σουτ εντός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, 1-1.

Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές κατόπιν της αποβολής, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, του Cela στο 94′, ενώ ο ρέφερι απέβαλλε και τον προπονητή της ομάδας Αλέκο Θεοδωρίδη για έντονη διαμαρτυρία.

 

Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου (Θεοδωρίδης): Μαλέσιος, Δαλκίδης, Cela, Hysa, Παναγιώτη Ε., Τσούλε, Ιασόπουλος, Κόζαρι, Diop, Λαγκώνας, Καρατζίδης

Επίσης αγωνίστηκαν οι Κούρτης, Βασιλειάδης και Κούτουλας

Αξιός Ανατολικού (Γκλαβέρης): Τερζής, Δελητζάκης, Στοίδης, Δελής ,Σαχίνης, Καραμπάσης, Kopaci Alex, Γκόλτσης, Qose, Kopaci Aldi, Kupi

Επίσης αγωνίστηκαν οι Γκαμάνης, Κελέσης και Θεοδώρου

Διαιτησία: Ιωακειμίδης (Πάνου – Καμένης)

 

Πηγή: erasitexnika,gr