Διακοπή ρεύματος την Κυριακή 7 Ιανουαρίου σε Διαβατά, Νέα Μαγνησία και Χαλάστρα


Ποιες περιοχές αφορά;

Την Κυριακή 7-1-2018 θα υπάρχει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε περιοχές της Νέας Μαγνησίας, των Διαβατών και της Χαλάστρας.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν την καθορισμένη ώρα γι’ αυτό τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται υπό τάση.
Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή τους να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.

Συγκεκριμένα:

  • Στα Διαβατά από: 10:00-12:00: Παλιές Εργατικές Κατοικίες Έπιπλα Κοίος, Τεχνοπλάστ Κοκκώνη, Νάζος, Βλάχος και οι δρόμοι: Εθν. Μακαρίου, Ρήγα Φεραίου, Αριστοτέλους, Θεμιστοκλέους, Π. Μελά, Πλαστήρα με Παλαιό δρόμο Κιλκίς (Κέντρο Διόνυσος), Σαράφη και Γρηγορίου Ε.

 

  • Στη Νέα Μαγνησία: από: 08:00-11:00: Αποθήκη Χατζηκυριάκου, Αποθήκη Λαβιδά και Αρδευτικά και από: 08:00-14:30: Τα εργοστάσια Ντάβας, Μύλοι Αγίου Δημητρίου, Γκρέτα Φαρμ, Τριανταφύλλυ καθώς και τα Αρδευτικά της γύρω περιοχής.

 

  • Στη Χαλάστρα από: 12:00-14:30: Τα Κεραμοποιεία Ροΐδη, Μαλιούρη, Αγροτικός Συνεταιρισμός Χαλάστρας, Γκούμα, Βιολογικός Χαλάστρας, Φάρμα Χαλάστρας, Μάντρα Τούβαλη και ΤΟΕΒ Χαλάστρας.  

 

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 2310-584718 ή στην ιστοσελίδα:https://www.deddie.gr/outages/public/scheduling.aspx