Δήμαρχος Δέλτα: “Αίτημα μας που πραγματοποιήθηκε, η λειτουργία τμήματος ψυχολογικής υποστήριξης στο Κ.Υ Διαβατών”


Ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης χαιρέτισε τη λειτουργία του τμήματος ψυχολογικής υποστήριξης στο ΚΥ Διαβατών.

«Ήταν ένα αίτημα μας που έγινε πράξη, μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία που θα βοηθήσει στην ψυχολογική στήριξη και τη συμβουλευτική των δημοτών μας που το έχουν ανάγκη . Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που βιώνει ο τόπος μας, στις ακόμη πιο δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που έρχονται και στα κοινωνικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζουμε  η συμβουλευτική και η στήριξη από ειδικούς είναι ένα αδιαμφισβήτητο προτέρημα για όλους», τόνισε ο Γιάννης Ιωαννίδης και συμπλήρωσε

«Με το τμήμα που θα λειτουργήσει στο κέντρο υγείας Διαβάτων οι δημότες όλων των κοινοτήτων του Δήμου Δέλτα ενήλικες έφηβοι και οικογένειες θα έχουν δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε επιστήμονες ψυχικής υγείας και ψυχική ανακούφιση από τις συνεδρίες» τόνισε ο δήμαρχος Δέλτα.

 

Η λειτουργία του τμήματος είναι καθημερινή

Το τμήμα ψυχολογικής υποστήριξης στο Κ.Υ Διαβατών στελεχώνεται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και παρέχει υπηρεσίες σε άτομα, οικογένειες και εφήβους καθώς και σε πρόσφυγες και μετανάστες με νόμιμη παραμονή στη χώρα μας με συνεδρίες σε Αγγλικά και Αραβικά.

Οι υπηρεσίες προσφέρονται μετά από προσυνεννόηση στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2313310048 από τις 08.00 ως τις 14.00 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.