Δήμος Δέλτα: Μέχρι σήμερα 26/7 η συγκέντρωση φαρμάκων για τους πυροπαθείς της Αττικής


Οι δημότες μπορούν να προσέρχονται σε όλα τα δημοτικά καταστήματα και στο ΚΕΠ Σίνδου.

Ο Δήμος Δέλτα διακόπτει τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης λόγω της μεγάλης και συγκινητικής προσφοράς των δημοτών προς τους πυροπαθείς της Αττικής και ανταποκρινόμενος στις ανάγκες όπως διαμορφώνονται τις τελευταίες ώρες.

Παρακαλούνται όσοι μπορούν μόνο σήμερα 26/7, να φέρνουν μόνο φάρμακα και φαρμακευτικό υλικό όπως γάζες, Betadine και Fucidin, κολλύρια, μωρομάντηλα, φυσιολογικοί οροί, κρέμες ή σπρέι για εγκαύματα.

Οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται σήμερα στα Δημοτικά Καταστήματα σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Δέλτα και στο ΚΕΠ Σίνδου, από τις 8.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους δημότες μας που ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω στην πρόσκληση για βοήθεια προς τους πυροπαθείς της Αττικής. Αναμφίβολα η πατρίδα μας πενθεί και θα πενθεί για καιρό τα θύματα αυτής της τραγωδίας. Όπως είπα και προχθές, είναι ώρα αυτοκριτικής και ώρα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν. Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου μας υποχρεώνει να διακόψουμε τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και να επικεντρωθούμε στα φάρμακα και στο φαρμακευτικό υλικό. Τις επόμενες ώρες θα αναχωρήσει το πρώτο φορτηγό για την Αθήνα. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τους ανθρώπους που έζησαν τη φρίκη της πυρκαγιάς» δήλωσε ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθ. Φωτόπουλος.