Δήμος Δέλτα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα διόδια Χαλάστρας αύριο Παρασκευή 31/1


Τι αποφασίστηκε σε σχετική σύσκεψη;

Σύσκεψη των επικεφαλείς των παρατάξεων του δήμου Δέλτα και των τοπικών συμβούλων κάλεσε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης προκειμένου να συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις τους καθώς είναι αντίθετοι στηνκατασκευή νέων πλευρικών διοδίων στη Χαλάστρα  στον κόμβο που συνδέει την κοινότητα με την Εθνική Οδό.

Η σύσκεψη  πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο του δήμου Δέλτα  στη Σίνδο με επικεφαλής και εκπροσώπους της αντιπολίτευσης και τοπικούς συμβούλους οι οποίοι ομόφωνα αποφάσισαν να κινηθούν δυναμικά αντιδρώντας στην επικείμενη δημιουργία νέων παράπλευρων διοδίων στην αερογέφυρα της Χαλάστρας. Στη σύσκεψη έδωσε το παρόν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κωσταντίνος Γιουτίκας.

Ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης οι χωρικοί αντιδήμαρχοι Αξιού Φάνης Αλμπάνης και Χαλάστρας Διονύσης Λιακόπουλος οι δημοτικοί και οι τοπικοί σύμβουλοι ζητούν να μετακινηθούν τα διόδια των Μαλγάρων και να καταργηθούν τα πλευρικά διόδια της Χαλάστρας.οιδημοτικοί και οι τοπικοί σύμβουλοι ζητούν να μετακινηθούν  τα διόδια των Μαλγάρων και να καταργηθούν τα διόδια της Χαλάστρας.

Επίσης αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσει με πρώτη τη  συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσουν το πρωί της Παρασκευής στο ύψος της αερογέφυρας Χαλάστρας.

Η συγκέντρωση προγραμματίστηκε για τις 09.30 το πρωί με την παρουσία του δημάρχου των μελών του δημοτικού συμβουλίου των τοπικών συμβούλων φορέων καθώς και των πολιτών.