Ευχαριστήρια ανακοίνωση του 1ου ΕΠΑ.Λ Σίνδου προς τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής


Το 1ο ΕΠΑ.Λ Σίνδου, εκφράζει τις ειλικρινείς τους ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Δέλτα κύριο Αντωνιάδη Αντώνιο, για την άοκνη προσπάθειά του να λειτουργήσουν χωρίς προβλήματα αρχικά τα ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ του Δήμου Δέλτα στις 11/05/2020, τη δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αναφορικά με το σχολείο μας, το 1ο ΕΠΑ.Λ Σίνδου, ο κύριος Αντωνιάδης, φρόντισε για την επαρκή προμήθεια αντισηπτικών και ειδών καθαριότητας, σύμφωνα  με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, έτσι ώστε το σχολείο μας να είναι καθόλα έτοιμο να υποδεχθεί με ασφάλεια τους μαθητές και μαθήτριεςτου και το διδακτικό προσωπικό τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020.

Από την στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του ο κύριος Αντωνιάδης έχει επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το σχολείο μας, το οποίο αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες σχολικές μονάδες επαγγελματικής εκπαίδευσης της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ελπίζουμε να ολοκληρώσει σύντομα τις ενέργειες που έχει ξεκινήσει, προκειμένου να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού του σχολείου μας κατά το επόμενο σχολικό έτος.

Με εκτίμηση,

Η Διευθύντρια του 1ου ΕΠΑ.Λ Σίνδου

Σαββίδου Αντιγόνη