Έναρξη λειτουργίας του Νέου Κέντρου Δια Βίου Μάθησης INTERACTIVE: Ένα Νέο Ορόσημο για τη Γέφυρα Θεσσαλονίκης


Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη του νέου Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Interactive στην καρδιά της Γέφυρας Θεσσαλονίκης. Το Κέντρο αυτό αντιπροσωπεύει ένα νέο ορόσημο στον τομέα της εκπαίδευσης και της προσωπικής ανάπτυξης στην περιοχή μας.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Interactive διακρίνεται για την πρωτοποριακή του προσέγγιση στην εκπαίδευση και την εκπαιδευτική τεχνολογία. Στόχος του ΚΔΒΜ INTERACTIVE είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία, που ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με την εμπειρία εκπαιδευτικών επαγγελματιών.

Το ΚΔΒΜ INTERACTIVE, είναι αδειοδοτημένος πάροχος συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης από τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης & Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας. Το ΚΔΒΜ INTERACTIVE λειτουργεί από το 1993 και διαθέτει δομές στην Κοζάνη, στα Γρεβενά και στη Θεσσαλονίκη. Εδώ και 30 χρόνια  παρέχει ποιοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες με κύρος και αξιοπιστία έχοντας καταρτίσει και πιστοποιήσει χιλιάδες ανέργους και εργαζομένους.

Στο ΚΔΒΜ INTERACTIVE υλοποιούνται επιδοτούμενα σεμινάρια στο πλαίσιο προγραμμάτων του ΕΣΠΑ και της Δ.ΥΠ.Α. Επίσης χορηγούνται αναγνωρισμένα πιστοποιητικά για τις προκηρύξεις του Δημοσίου καθώς και για τον ιδιωτικό τομέα.

Στο παράρτημα της Γέφυρας ήδη έχουν ξεκινήσει προγράμματα ανέργων στο πλαίσιο του Β’ Κύκλου της δράσης «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες». Σύντομα αναμένονται προγράμματα για εργαζομένους, προγράμματα για ανέργους και εργαζομένους στον τομέα του τουρισμού καθώς και επιδοτούμενα προγράμματα επιμόρφωσης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (SECURITY).

Η διοίκηση και το προσωπικό του ΚΔΒΜ INTERACTVE σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τα εγκαίνια του κέντρου, όπου θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τον χώρο, να συναντήσετε την ομάδα του ΚΔΒΜ και να μοιραστείτε τις ιδέες και τις φιλοδοξίες της ομάδος για το μέλλον.