Εκτεταμένοι έλεγχοι για την απαγόρευση κυκλοφορίας πραγματοποιούνται στο Δήμο Δέλτα


Τις τελευταίες ημέρες με τον καιρό να βελτιώνεται όλο και περισσότεροι συνδημότες μας βγαίνουν έξω προκειμένου να χαρούν τον ήλιο, να αθληθούν και να πάρουν μια ανάσα από τον υποχρεωτικό εγκλεισμό.

Εκτός των συμπολιτών μας και οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αυξήσει τους ελέγχους που διενεργούν για την τήρηση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας σε διάφορες περιοχές του Δήμου Δέλτα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι πολίτες, οι οποίοι ελέγχονται φέρουν τα απαραίτητα έγγραφα. Ωστόσο δεν λείπουν και οι περιπτώσεις των απροετοίμαστων.

Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα στην περιοχή της Σίνδου σήμερα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες αναγνωστών της σελίδας μας αστυνομικοί διενέργησαν έλεγχο σε πολυμελή παρέα ατόμων, η οποία βρίσκονταν σε πάρκο της Σίνδου. Οι αστυνομικοί ζήτησαν τις ταυτότητες και τα απαραίτητα έγγραφα, τα οποία δεν προσκόμισε κανένας από όσους ελέγχθηκαν. Έπειτα οι αστυνομικοί έκαναν συστάσεις και επέβαλαν το προβλεπόμενο πρόστιμο.

Ο καλός καιρός είναι μια ευκαιρία να αθληθούμε και να αλλάξουμε παραστάσεις. Ωστόσο οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι με τα κατάλληλα έγγραφα και να τηρούμε τα μέτρα και τις αποστάσεις ασφαλείας, τόσο επειδή οι έλεγχοι καραδοκούν, όσο κυρίως επειδή οφείλουμε πάνω και πέρα από όλα να προστατεύσουμε την υγεία μας και την υγεία όσων αγαπάμε.