Ενισχύονται οι βιβλιοθήκες του Κοινωνικού & Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δέλτα


Με νέους τίτλους βιβλίων εμπλουτίζονται οι βιβλιοθήκες.

Με νέους τίτλους βιβλίων εμπλουτίζονται οι βιβλιοθήκες του Κοινωνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δέλτα.

Το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης και το Εθνικό Κέντρο Χαρτών & Χαρτογραφικής Κληρονομιάς της Εθνικής Χαρτοθήκης ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του προέδρου του ΚΠΟΔΔ, Αλέξανδρου Διαμαντόπουλου  για περαιτέρω συνεργασία και δώρισαν δεκάδες βιβλία.

Μετά από τις χορηγίες του Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης και του Εθνικού Κέντρου Χαρτών & Χαρτογραφικής Κληρονομιάς εμπλουτίστηκαν οι βιβλιοθήκες Καλοχωρίου, Χαλάστρας, Κυμίνων, Σίνδου, Διαβατών και Νέας Μαγνησίας.

«Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας προσφέροντας πρόσβαση στην γνώση και στην πολιτιστική κληρονομιά της πατρίδας μας. Οι παραπάνω δωρεές, συμβάλλουν στον εμπλουτισμό του υλικού των βιβλιοθηκών μας. Οι διοικήσεις και οι εργαζόμενοι των δυο κέντρων αποδεικνύουν έμπρακτα, όχι μόνο τον σεβασμό τους  αλλά και τη υποστήριξή τους στην τοπική κοινωνία, παρέχοντας στους φίλους των βιβλιοθηκών μας, πρόσβαση σε πλουσιότερες αναγνωστικές επιλογές» δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος.

Και συνέχισε: «Από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε την διοίκηση του Κοινωνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δέλτα δεσμευτήκαμε πως στοχεύουμε στην εξωστρέφεια του Οργανισμού, την ενίσχυση των δομών μας και φυσικά τη δημιουργία νέων. Προς αυτή την κατεύθυνση μαζί με την «ψυχή» του ΚΠΟΔΔ, δηλαδή τους εργαζόμενους του ενισχύουμε τη συνεργασία που διαθέτουμε με άλλους φορείς και δημιουργούμε νέες, με στόχο να πολλαπλασιάσουμε την προσφορά μας στους συνδημότες μας» δήλωσε ο κ. Διαμαντόπουλος.

Σημειώνεται πως ο κ. Διαμαντόπουλος επισκέφθηκε τις βιβλιοθήκες του ΚΠΟΔΔ, συνομίλησε με τους εργαζόμενους και τους παρέδωσε τα βιβλία.