Εντός έδρας νίκη για τον Εθνικό Μαλγάρων


5-4 επί του Ολύμπου Δενδροποτάμου

Ένα παιχνίδι πραγματικό υπερθέαμα διαδραματίστηκε σήμερα στα Μάλγαρα, με τον τοπικό Εθνικό να επικρατεί του Ολύμπου Δενδροποτάμου 5-4.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 4’ και μετά από γέμισμα του Θεοδοσίου, ο επερχόμενος Topi έγραψε το 1-0. Οι Δενδροποταμίτες αντέδρασαν και αφού είδαν στο 8’ τον Αθανασίου να αποκρούει εξ επαφής προσπάθεια του Τσαουσίδη, έφτασαν στην ιοσοφάριση στο 24’. Πιο συγκεκριμένα, ο Βασιλείου έκανε την κούρσα, πάσαρε στον Καραγιώργο και εκείνος με ωραίο φαλτσαριστό σουτ έφερε το ματς στα ίσια, 1-1. Στη συνέχεια ο Εθνικός δημιούργησε νέο ρεκόρ, πετυχαίνοντας τρία γκολ σε διάστημα εφτά λεπτών! Στο 29’ ο Θεοδοσίου Δ. υποδέχτηκε πανέμορφη κάθετη πάσα που του έγινε και στην κίνηση έβαλε την ομάδα του μπροστά, 2-1. Η επόμενη καλή στιγμή δεν κατέληξε στα δίχτυα, όταν ο Τσιαούσης έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Αλέξη, ωστόσο ο ικανός επιθετικός νικήθηκε δις από τον Κίτσα. Στο 33’ βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας βρήκε τον Τσιούση με αποτέλεσμα το 3-1, ενώ στο 35’ ο Αλέξης εντός της περιοχής δεν λάθεψε, στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα 4-1.

Στην επανάληψη και με την είσοδο των Δασκαλάρα-Μπαλασιώρη, ο Όλυμπος ανέβασε στροφές και αφού αρχικά απείλησε στο 51’ με τον Αθανασίου (από θέση βολής απέκρουσε ο αντίπαλος πορτιέρο), μείωσε στο 59’ με τον ίδιο παίκτη να βλέπει τη μπάλα να του στρώνεται μετά από απόκρουση σε σουτ του Βασιλείου και να εκτελεί για το 4-2. Στο 68’ ο Τσαουσίδης είδε την προσπάθειά του να αποσοβείται για ακόμη μία φορά από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό δεν λάθεψε (69’) από θέση πλάγια και αριστερά, πετυχαίνοντας το 4-3. Πριν καλά καλά εκτελεστεί η σέντρα, οι Τσιαούσης και Αθανασίου είχαν μια αψιμαχία, κάτι που τους έφερε να αντικρίσουν την απευθείας κόκκινη κάρτα του κ. Γιαννάκου. Το γεγονός αυτό δεν πτόησε τους παίκτες του Γιώργου Σταμάτη, οι οποίοι ξαναπήραν αέρα δύο τερμάτων στο 75’ με τον Αλέξη που φάτσα με τον αντίπαλο πορτιέρο δεν δυσκολεύτηκε, κάνοντας δύο τα προσωπικά του τέρματα, 5-3. Το συγκρότημα του κ. Γιαννακίδη επέμεινε και αφού είδε την κεφαλιά του Βασιλείου να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με υπέροχο μακρινό σουτ του Μπαλασιώρη στο 92, ήτοι 5-4.

 

Εθνικός Μαλγάρων (Γ. Σταμάτης): Αθανασίου, Πίτης, Τσιβούλας, Γιαλαντζής, Αραμπατζής, Τσιαούσης, Βεργίδης, Θεοδοσίου Δ. (52’ Ακριβόπουλος), Αλέξης (79’ Θεοδοσίου Α.), Topi (87’ Μαμάντζης), Αθανασιάδης

 

Όλυμπος Δενροποτάμου (Μ. Γιαννακίδης): Κίτσας, Πολύζος, Κουκουτσέλος, Καρδαμήλης (46’ Δασκαλάρας), Φωτεινόπουλος (95’ Μπότας), Μέλλιος, Καραγιώργος (46’ Μπαλασιώρης), Παπαδημητρίου, Τσαουσίδης, Αθανασίου, Βασιλείου (93’ Ζήκας)

Διαιτησία: Γιαννάκος (Βελούδης – Χουζανάς)

 

Πηγή: erasitexnika.gr