Επενδύστε έξυπνα, ανοίγοντας ένα κατάστημα καλλυντικών CBDWORLD Cosmetics Store


Η αγορά καλλυντικών προϊόντων αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις πιο υποσχόμενες επαγγελματικές κινήσεις εν μέσω της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης στην μετά-κορωνοϊού εποχή.

Παρά τις προκλήσεις που σημειώνονται στο επιχειρηματικό περιβάλλον, από το 2014 η αγορά καλλυντικών ακολουθεί ανοδική πορεία, με αποτέλεσμα την αύξηση της αξίας της, την διετία 2016 – 2017, αναφέρει μελέτη της ICAP.

Στην μετά-κορωνοϊού εποχή, πολλοί ψάχνουν ποια θα είναι η επιχειρηματική κίνηση που μπορούν να κάνουν.Με το ελάχιστο δυνατό κόστος μπορούν να ανοίξουν το δικό τους κατάστημα ομορφιάς, χωρίς να απαιτηθεί να ξοδέψουν μια περιουσία.

Το CBDWORLD Cosmetics Store προτείνει ένα νέο τρόπο επένδυσης που έχει αρχίσει να συζητιέται έντονα στην αγορά. Πρόκειται για μια καινοτομία του «επιχειρείν» στον κλάδο της ομορφιάς με το σύστημα της “παρακαταθήκης”, που προστατεύει τους υποψήφιους επενδυτές. Μια έξυπνη επιχειρηματική κίνηση, με πολύ μικρό κόστος επένδυσης, καθώς δεν απαιτείται η αγορά εμπορεύματος από τον επιχειρηματία αλλά λειτουργεί με το σύστημα της παρακαταθήκης (αποδίδεται στον προμηθευτή το ποσό που προκύπτει από την πώληση μόνο του εμπορεύματος που πουλήθηκε).

Το CBDWORLD Cosmetics Store εδραίωσε τη θέση του σε μια άκρως δυναμική αγορά και απογειώνει τη νέα τάση κι εμπειρία στην κοσμετολογία αλλά και στην εναλλακτική θεραπεία. Το έλαιο της κάνναβης τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει υψηλή δημοτικότητα, η οποία με την πάροδο του χρόνου αναμένεται να σημειώσει μια εξαιρετικά ανοδική πορεία.

To CBDWORLD Cosmetics Store είναι μια πρόταση φρέσκια που διακρίνεται για:

– Το ισχυρό brand name

-Τα προϊόντα που συνοδεύονται με πιστοποιητικά νομιμότητας και ασφάλειας

– Την οργάνωση

– Το αποτελεσματικό marketing

– Την υψηλή κερδοφορία

– Τη διαφοροποίηση από άλλα καταστήματα με προϊόντα καλλυντικών

-Την προσήλωση και την αγάπη του για το concept

– Την ολοκληρωμένη και συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού

– Τη συνεχή υποστήριξη σε όλα τα στάδια της συνεργασίας

– Το πολύ υψηλό ποσοστό κέρδους του franchisee

– Το χαμηλό ρίσκο επένδυσης με σίγουρα αποτελέσματα

– Τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα

– Τη συνεχή ανανέωση των κωδικών των προϊόντων με βάση τις τελευταίες τάσεις της αγοράς

– Την αποκλειστικότητα περιοχής συνεργασίας

– Την αποκλειστικότητα των προϊόντων

– Την ταχεία αναπλήρωση των προϊόντων

– Την υποστήριξη κατά την επιλογή καταλληλότερου σημείου

– Το Marketing και grand opening

Ο υποψήφιος συνεργάτης – franchisee θα έχει δίπλα του την ομάδα συνεργατών του CBDWORLD Cosmetics Store, με εμπειρία και βαθιά γνώση της αγοράς. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία που χαρακτηρίζεται από σταθερότητα, λειτουργικότητα και κερδοφορία.

Η σχεδίαση και δημιουργία των προϊόντων περιποίησης CBDWORLD Cosmetics Store, βασίστηκε στη σκέψη να δημιουργήσουμε φυσικά καλλυντικά που να μην περιέχουν καμία ενοχοποιημένη χημική ουσία, να αξιοποιούν όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του κανναβέλαιου και να έχουν φυσικό άρωμα, υφή και εφαρμογή που να ταιριάζει με τις απαιτήσεις του σύγχρονου ρυθμού ζωής.

Στόχος της εταιρίας μας είναι να προτείνει ευχάριστα αλλά και αποτελεσματικά καλλυντικά προϊόντα, χωρίς να παραβλέπουμε την ασφάλεια της υγείας μας, το σεβασμό προς το περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους.

Καινοτομήσαμε με μία σειρά από κρέμες και προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα, τα άκρα και τα μαλλιά που ενισχύουν την προστασία του δέρματος και χαρίζουν σφριγηλότητα και λάμψη. Είναι κατάλληλα και για τα δύο φύλα, για ανθρώπους που τους αρέσει να μεγαλώνουν όμορφα, αλλά και για άτομα με ευαίσθητη επιδερμίδα, αλλεργική προδιάθεση και άτομα που μετά από ισχυρές δερματολογικές ή συστηματικές θεραπείες παρουσιάζουν ιδιαίτερη ευαισθησία στο δέρμα.

Τα καινοτόμα προϊόντα περιποίησης CBDWORLD Cosmetics Store απευθύνονται σε συνειδητοποιημένους καταναλωτές, με αυξημένη οικολογική συνείδηση,  που αναζητούν φυτικά καλλυντικά υψηλής αποτελεσματικότητας, χωρίς επιβλαβή πρόσθετα και υπόσχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο και να εκτοξεύσει την επιχείρηση εξαιτίας της ανοδικής πορείας που παρουσιάζει η αγορά της κάνναβης τα τελευταία χρόνια.

Τα καλλυντικά προϊόντα της CBDWORLD Cosmetics Store είναι ελληνικής παραγωγής, ελεγμένα και απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εποχής που ζούμε.
Σύμφωνα με την διοίκηση της εταιρίας μας, η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων με value for money ενισχύουν την υψηλή επισκεψιμότητα, ενώ oι εκατοντάδες καθημερινοί πελάτες, είναι η απόδειξη της εμπιστοσύνης των καταναλωτών στα καταστήματά μας.

Τα καλλυντικά CBDWORLD Cosmetics Store παράγονται στη Θεσσαλονίκη. Στις εγκαταστάσεις παραγωγής τους εφαρμόζονται όλες οι ορθές βιομηχανικές πρακτικές, σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 22716:2007 και 9001:2015, για την παραγωγή και αποθήκευση καλλυντικών προϊόντων και παρέχονται καλλυντικά προϊόντα σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές που ορίζονται νομοθετικά, (Ευρωπαϊκός Κανονισμός 1223/2009, γνωστοποίηση CPNP  και για την ελληνική έννομη τάξη η Υπουργική Απόφαση ΔΥΓ3α/Γ.Π.118601/2010 με την οποία ενσωματώνεται ο ως άνω Κανονισμός) .

Για το άνοιγμα ενός καταστήματος, ο απαιτούμενος χώρος κυμαίνεται στα 30 με 50 τετραγωνικά μέτρα, ενώ το συνολικό ύψος της επένδυσης είναι προσαρμοσμένο σύμφωνα με τις οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε, προσιτό στο μέσο επενδυτή και αναλαμβάνουμε παράδοση του καταστήματος, με το κλειδί στο χέρι, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει η επιχείρηση από την επόμενη μέρα.

 

Facebook page: Cbdworld-Cannabis Store
Website: www.cbdworld.gr
Instagram page: cbdworld_skg

tel. 2311 298617