Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βορειοελλαδικό πρωτάθλημα οκινάουα καράτε στην Χαλάστρα


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βορειοελλαδικό πρωτάθλημα οκινάουα καράτε στην Χαλάστρα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βορειοελλαδικό πρωτάθλημα οκινάουα καράτε το Σάββατο 8.10.2016 στο κλειστό γυμναστήριο της Χαλάστρας, το οποίο διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Μύγδων Χαλάστρας. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 270 αθλητές από όλη την βόρεια Ελλάδα.

Με την παρουσία τους τίμησαν τον διοργανωτή σύλλογο και την προπονήτρια αυτού Σουλτανίδου Ευθυμία πλήθος προσκεκλημένων. Μεταξύ των οποίων ήταν η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κα Μαριάνθη Δημοπούλου, ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Χαλάστρας, Κανάκας Απόστολος, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Σκουλαριώτης Δημήτρης και δεκάδες κόσμου από την Χαλάστρα και την ευρύτερη περιοχή. Ιδιαίτερα ξεχώρισε με την παρουσία του το σώμα προσκόπων Χαλάστρας το οποίο βοήθησε στην απονομή μεταλλίων, για τον λόγο αυτό οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλα τα παιδιά του σώματος προσκόπων και ιδιαίτερα τον αρχηγό Μπουγάτσια Ακριβό.

Παρών στο πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στην Χαλάστρα ήταν και ο μεγάλος δάσκαλος του σότοκαν καράτε Ζαγκελίδης Γεώργιος, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος των πολεμικών τεχνών στην σχολή Τ.Ε.Φ.Α.Α του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η επιτυχία του διοργανωτή συλλόγου ήταν μεγάλη αφού το σύνολο των αθλητών διακρίθηκαν και ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους παράγοντες, την ομοσπονδία, τους καλεσμένους, τους γονείς και όλους τους αθλητές και να δώσει τα συγχαρητήρια του στου αθλητές του συλλόγου του:

ΜΠΑΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΣΑΛΙΑΡΑ ΧΡΗΣΤΟ
ΜΠΑΣΜΑΤΖΗ ΣΥΜΕΩΝ
ΛΙΟΛΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΜΠΕΜΠΗ ΘΕΜΗ
ΣΦΗΝΤΣΙΩΤΗ ΣΤΑΥΡΟ
ΣΦΗΝΤΣΙΩΤΗ ΧΡΗΣΤΟ
ΚΟΡΙΝΙΩΤΗ ΓΙΩΡΓΟ
ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΦΗ ΜΑΡΙΑΜ
ΜΠΕΜΠΗ ΟΛΓΑ
ΚΕΧΑΓΙΑ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ
ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΟΡΙΝΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ
ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

 

14646636_1330216113655761_1809924531_o

14697152_1330216820322357_1709044700_o