Έτοιμα να υποδεχθούν τους μαθητές τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία του Δήμου Δέλτα


Από την αρχή της εβδομάδας στον Δήμο Δέλτα άρχισε η απολύμανση στα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τη Δευτέρα 1η Ιουνίου οπότε και οι μαθητές θα επιστρέψουν στις τάξεις τους.

Παράλληλα μοιράστηκαν απολυμαντικά και είδη καθαριότητας στα σχολεία   με τη συνεργασία των προέδρων των διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,ενώ επέστρεψαν οι καθαρίστριες που είχαν μετακινηθεί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση προκειμένου να απολυμαίνουν τις αίθουσες και τους κοινόχρηστους χώρους κάθε ώρα μετά το μάθημα όπως ορίζει  η οδηγία του υπουργείου Παιδείας.

Υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας καθάρισαν τις αυλές των σχολείων έπλυναν και απολύμαναν τους εξωτερικούς χώρους ενώ  έκοψαν τα χόρτα μέσα και έξω από τα κιγκλιδώματα  σε όλα τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία και στις εννιά κοινότητες του Δήμου Δέλτα.

«Την Δευτέρα τα παιδιά των δημοτικών και των νηπιαγωγείων θα μπουν σε καθαρές τάξεις και θα παίξουν σε καθαρές αυλές. Οργανώσαμε έκτακτο προγραμματισμό με την εντολή του Δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη και δώσαμε προτεραιότητα στην καθαριότητα των δημοτικών σχολειών σε όλο το Δήμο που ήταν κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα και φροντίσαμε να μην υπάρχουν χόρτα στις αυλές ώστε τα παιδιά να παίζουν με ασφάλεια», τόνισε σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης.