Η φρέσκια πρόταση της εταιρίας CBDWORLD


Τα ανανεωμένα προϊόντα Cosmetics CBDWORLD που θα λατρέψεις!

Γιατί όμως να επιλέξω την ανανεωμένη σειρά καλλυντικών με hemp oil της εταιρίας CBDWORLD; https://www.cbdworld.gr/product-category/cbd-world-cosmetics/

Η φρέσκια πρόταση της εταιρίας CBDWORLD έρχεται να σας εντυπωσιάσει με τη νέα σειρά  περιποίησης Cosmetics CBDWORLD όχι μόνο με την καινοτόμα τεχνολογία των προϊόντων της αλλά και με την πρωτότυπη συσκευασία τους!

Η φόρμουλα των ανανεωμένων προϊόντων Cosmetics CBDWORLD είναι ένας μοναδικός συνδυασμός βιολογικού hemp με αιθέρια έλαια καθώς και ένα συμπύκνωμα δραστικών φυσικών συστατικών ώστε να χαρίζει φυσική φροντίδα, με απόλυτο σεβασμό στο δέρμα μας.

Στην εταιρία CBDWORLD https://www.cbdworld.gr/ τα συστατικά μας δεν επιλέγονται επειδή είναι «της μόδας» στο χώρο των καλλυντικών, αλλά έχοντας μελετήσει τη δραστικότητά τους και τα προβλήματα που λύνουν.

Η εταιρία CBDWORLD https://www.iciao.gr/cbdworld-hemp-store/ αναζητεί καθημερινά και εισάγει βιολογικό hemp έλαιο, χωρίς φυτοφάρμακα και καμιά ενοχοποιημένη χημική ουσία ή έκδοχο.

Το έλαιο του φυτού hemp θεωρείται ένα από τα πιο πολύτιμα έλαια για την

υγεία και την ομορφιά https://www.vita.gr/2021/04/17/beauty/cbd-oil-ta-5-ofeli-tou-sto-derma-kai-ta-mallia/: 

  • Έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.
  • Έχει αναπλαστικές και αντιγηραντικές ιδιότητες
  • Κάνει στο δέρμα βαθιά ενυδάτωση ενώ έχει και μαλακτικές ιδιότητες
  • Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε Ω λιπαρά (Ω3, Ω6 και Ω9) και σε βιταμίνη Ε.
  • Είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες Α, Β1, B2, B3, C, D.
  • Eίναι πλούσια πηγή μετάλλων, ασβεστίου, μαγνησίου, σιδήρου, φωσφώρου και καλίου)

Η αναβαθμισμένη σειρά  Cosmetics CBDWORLD https://www.cbdworld.gr/product/cbdworld-face-cream/ απευθύνεται σε συνειδητοποιημένους καταναλωτές, γυναίκες και άνδρες, https://www.cbdworld.gr/product/cbdworld-eye-cream/ που αναζητούν ασφαλή φυσικά καλλυντικά, υψηλής αποτελεσματικότητας, χωρίς επιβλαβή πρόσθετα, με καινοτόμα τεχνολογία και υπέροχη συσκευασία!

Τώρα, έχετε την δυνατότητα να χαρίσετε μια δωροκάρτα CBDWORLD, με όποιο ποσό επιθυμείτε, που επιτρέπει στους αγαπημένους σας να επιλέξουν αυτοί το δώρο που θα τους κάνετε, μέσα από τις προσεγμένες και ποικίλες προτάσεις που μπορούν να ανακαλύψουν στον υπέροχο κόσμο του CBDWORLD!Για να μπορούμε όλοι να νιώθουμε όμορφοι, θα πρέπει να βλέπουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα στο πρόσωπό μας που μας ταιριάζει!

Website: www.cbdworld.gr

αλλά να έρθουν και στην πόρτα σας με τις εφαρμογές

https://wolt.com/el/grc/thessaloniki/restaurant/cbd-world
https://www.e-food.gr/delivery/thessaloniki

Facebook page:https://www.facebook.com/cbdworld.skg

Instagram page: https://www.instagram.com/cbdworld_skg/