Ιωνικός-Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου: 3-0


Συνεχίζει νικηφόρα ο Ιωνικός

Με μια πολύ καλή εμφάνιση , κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ιωνικός υπέταξε τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου, που έχει παράπονα από τη διαιτησία, με σκορ 3-0 και συνέχισε νικηφόρα στην έβδομη αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α’ κατηγορίας.

Το πρώτο 20λεπτο του αγώνα επιφύλασσε από μια καλή ευκαιρία για τις δύο ομάδες, με τον Κουσιώρα να σουτάρει άουτ (10′) και τον Τσούλε να αστοχεί σε τετ-α-τετ στέλνοντας τη μπάλα εκτός (19′). Στο 26′ οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ, όταν από τα πόδια του Βέργου και του Κουσιώρα η μπάλα έφτασε στον Κεχαγιά, αλλά εκείνος από το ύψος του πέναλτι οδήγησε άουτ το τόπι. Λίγο αργότερα (34′), ο Ελληνίδης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, η μπάλα βρήκε σε παίκτη του Καλοχωρίου και κατέληξε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και έπειτα κόρνερ. Στο 40′ ο Κεχαγιάς έβγαλε με μια καταπληκτική πάσα σε τετ-α-τετ τον Κωνσταντινίδη, όμως το πλασέ του τελευταίου αποκρούστηκε από τον Μαλέσιο. Έπειτα, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Βέργος βρήκε το χώρο για το σουτ, μα ο αντίπαλος πορτιέρο με μια ωραία επέμβαση κατάφερε να αποκρούσει.

Φάση καρμπόν με την προηγούμενη είχαμε και στο στο 48′, ενώ στο 53′ η νέα προσπάθεια του Βέργου κατέληξε στο δοκάρι. Στο 60′ ο Κουσιώρας έπιασε μια βολίδα, ωστόσο ο Μαλέσιος του είπε “όχι” και απέκρουσε σωτήρια. Τελικά στο 67′ ο Βέργος κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων και να πλασάρει σωστά εντός περιοχής κάνοντας το 1-0. Στο 84′ μετά από φάση διαρκείας (κόρνερ του Ασλανίδη και κεφαλιά του Μανελίδη στο δοκάρι), ο Ιωνικός πέτυχε το 2-0, καθώς ο Μανελίδης ξαναπήρε τη μπάλα και έβγαλε παράλληλη σέντρα ακριβείας για τον Νίκο Πασπαλά που δεν χαρίστηκε και από κοντά κατόρθωσε να σκοράρει. Δύο λεπτά πριν το φινάλε (88′) οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, ο Κεχαγιάς ανέλαβε να το εκτελέσει και και ταυτόχρονα “φανέρωσε” το τελικό αποτέλεσμα, 3-0.

 

Ιωνικός (Σαββόγλου): Πλάνος, Αντωνιάδης (78′ Πασπαλάς Ν.), Κωνσταντινίδης (64′ Μανελίδης), Αγγελής, Βέλιος, Χατζηαντωνίου, Κεχαγιάς, Κουσιώρας, Βέργος (75′ λ.τρ. Πασπαλάς Χ.), Ελληνίδης (83′ Torra), Ασλανίδης

Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου (Θεοδωρίδης): Μαλέσιος, Δαλκίδης, Καρατζίδης, Ποργιάζης, Τσιρωνάς, Μπούτος, Βελημβασάκης, Hysa, Μοχάτζερ, Τσούλε (60′ Αργυρόπουλος), Βασιλειάδης

Επίσης αγωνίστηκε και ο Ανανιάδης

Διαιτησία: Ελευθεριάδου (Πατσιάς – Λιαρής)

 

Πηγή: erasitexnika.gr