Κάλεσμα στον Δήμαρχο να αποκλείσει το στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου με τα μηχανήματα του Δήμου, Βίντεο


Το απόγευμα στα Διαβατά έγινε η συνάντηση των μελών της συντονιστικής επιτροπής και των κατοίκων των Διαβατών, με σκοπό να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα των κινητοποιήσεων. Μια από της πρότασης που έγινε ήταν να επισκεφθούν τον Δήμαρχο και να απαιτήσουν τα οχήματα του δήμου για να περικυκλώσουν τα ΜΑΤ και να μην μπορούν να εισέλθουν τα λεωφορεία με τους πρώτους πρόσφυγες.

Οι κάτοικοι θεωρούν ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει από τον Δήμαρχο καθώς στο παρελθόν, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην αίθουσα, το έχει πράξει και ο δήμαρχος Στυλίδας Απ. Γκλέτσος.

Η επόμενη κίνηση της επιτροπής αγώνα Διαβατών είναι η αυριανή τους συνάντηση έξω απο το δημαρχείο στην Σίνδο στις 12:00 πμ με σκοπό την συνάντηση τους με τον δήμαρχο Φωτόπουλο,ο οποίος απο ότι είπαν οι οι κάτοικοι των Διαβατών, είναι άφαντος απο το Σάββατο, ούτε στις συναντήσεις παρευρίσκεται ούτε στα τηλέφωνα απαντά. Στη συνάντηση αυτή η επιτροπή αγώνα θα κοινοποιήσει στον Δήμαρχο τις αποφάσεις της.

Το αντίστοιχο ζητούν να πράξει και ο δήμος Ωραιοκάστρου,για να μπορέσουν να «περικυκλώσουν» το στρατόπεδο 1090 και απο τις δυο πλευρές που τώρα φρουρείται απο τα ΜΑΤ.

Επιφυλλάσονται και για ακόμη πιο δραστικές κινήσεις.

Δείτε το παρακάτω βίντεο από την συνεδρίαση στο θεατράκι.