Τα καλύτερα e-shop με ρούχα σε μεγάλα μεγέθη


Εκατομμύρια γυναικών ανά τον κόσμο προσπαθούν να αποκτήσουν, με θεμιτούς ή αθέμιτους τρόπους, καμπύλες σαν και αυτές που πολλές γυναίκες, ειδικά αυτές που έχουν την λεγόμενη μεσογειακή ομορφιά, έχουν εκ φύσεως. Και ενώ η φύση τους έχει προσφέρει απλόχερα αυτό που άλλες προσπαθούν να ‘χτίσουν’, δεν μπορούν να το αναδείξουν γιατί απλά δεν τις κολακεύουν τα ρούχα!

Το θεωρώ μεγάλη αδικία αυτό. Πιστεύω πως όλες οι εταιρείες θα έπρεπε να βγάζουν τα ρούχα τους σε όλα τα μεγέθη. Ακριβώς επειδή το μέγεθος δεν σημαίνει τίποτα. Απολύτως τίποτα! Μία γυναίκα θα πρέπει να έχει τις ίδιες επιλογές ένδυσης όσα κιλά και αν είναι επειδή τα κιλά δεν καθορίζουν ούτε τον χαρακτήρα της, ούτε την προσωπικότητά της, ούτε το γούστο της και δεν θα πρέπει να καθορίζουν ούτε τις επιλογές της. Είναι απλά ένα νούμερο, το οποίο όλο και περισσότερες έρευνες αποδεικνύουν πως δεν επηρεάζει ούτε καν την υγεία της! Γιατί λοιπόν πρέπει να επηρεάζει το ντύσιμό της;

Μέσα από την καθημερινή μου τριβή με πολλά e-shop, ξέρω πολύ καλά ποια είναι αυτά που αποδίδουν φόρο τιμής στην γυναίκα και ποια παραμένουν κολλημένα σε απαρχαιωμένα στάνταρ ομορφιάς (τα οποία, που θα πάει, θα τα αποχωριστούν οσονούπω). Και επειδή γνωρίζω ποσό δύσκολο είναι να βρεις ηλεκτρονικά καταστήματα που να πωλούν μοντέρνα, όμορφα, εντυπωσιακά ρούχα σε μεγάλα μεγέθη, θα βάλω ξανά όλες τις γνώσεις μου και την μακρόχρονη εμπειρία μου σε μία λίστα, μικρή μεν αλλά περιεκτική. Και είναι μικρή αυτή η λίστα επειδή ακόμα και καταστήματα που πωλούν ρούχα σε μεγάλα μεγέθη παραμένουν κολλημένα στον απαράδεκτο μύθο / κανόνα που ανέφερα στην αρχή του άρθρου μου. Έτσι, η λίστα μικραίνει ακόμα περισσότερο αλλά δεν πειράζει, εμείς θα την βγάλουμε την άκρη όπως πάντα!

Στα παρακάτω καταστήματα θα βρεις ρούχα σε μεγάλα μεγέθη που δεν στερούνται τίποτα από τα ρούχα σε … μικρά μεγέθη … ή μεσαία μεγέθη. Και για να αφήσουμε στην άκρη λέξεις οι οποίες δεν μας λένε τίποτα: σε αυτά τα μαγαζιά θα βρεις ρούχα που κολακεύουν τις καμπύλες σου, αναδεικνύουν την ομορφιά σου, τονίζουν την θηλυκότητά σου, συμβαδίζουν με τις τάσεις της μόδας τόσο στα σχέδια όσο και στα χρώματα, τα μοτίβα και τις γραμμές. Εμπρός λοιπόν, embrasse yourself dear!

 

Τα καλύτερα e-shop με ρούχα σε μεγάλα μεγέθη

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου e-shop ακριβώς επειδή σέβεται την γυναίκα, την διαφορετικότητά της, τις ανάγκες της και τις φάσεις τις οποίες περνάει όπως η εγκυμοσύνη. Εδώ, ότι ρούχο δεις, υπάρχει αντίστοιχη version σε μεγάλα μεγέθη (σειρά curvy), σε μικρότερα μεγέθη (σειρά petite – για μικροκαμωμένες γυναίκες που δυσκολεύονται να βρουν ρούχα εξίσου), για ψηλές γυναίκες (σειρά tall – μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί αλλά φαντάσου όλα τα φορέματα και τα παντελόνια να σου έρχονται σούπερ κοντά!) και πολλά θα τα βρεις ειδικά διαμορφωμένα για την περίοδο εγκυμοσύνης.

Επισκεφθείτε το ASOS

Το αγαπημένο μου κομμάτι του e-xclusive είναι το get the look, όπου θα βρεις έτοιμους συνδυασμούς με τα ρούχα του καταστήματος και μπορείς με μία κίνηση να αγοράσεις το σύνολο, όπως το βλέπεις! Πολύ βολικό, ειδικά εάν έχεις δυσκολία με τους συνδυασμούς. Μπορεί να μην καλύπτει τόσους γυναικείους σωματότυπους όσους το Exclusive Fashion, θα βρεις όμως και εδώ, πέρα από τα ρούχα σε μεγάλα μεγέθη, και ρούχα εγκυμοσύνης.

Το La Redoute μας έχει αποδείξει ότι δεν προσφέρει μόνο ποιότητα ρούχων και ποικιλία σχεδίων. Έχοντας ξεχωριστό section με ρούχα σε μεγάλα μεγέθη τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες, το La Redoute συνεργάζεται επίσης και με αποκλειστικά brands τα οποία προσφέρουν μονάχα ρούχα σε μεγάλα μεγέθη. Εάν λοιπόν αναζητάς κομψότητα, ποιότητα αλλά και εύρος μεγεθών, δεν πρέπει να παραλείψεις την επίσκεψη σε αυτό το e-shop.

Επισκεφθείτε το La Redoute

Το MAT είναι ένα από τα λίγα καταστήματα αποκλειστικά με ρούχα σε μεγάλα μεγέθη που προσφέρει αυτό ακριβώς που αναζητάμε σε αυτό το άρθρο και αυτήν την λίστα: στυλ, κομψότητα, μοντέρνα σχέδια, νέες τάσεις. Εκτός από την προσωπική μου εμπειρία και από τα υπέροχα ρούχα που βλέπω κάθε φορά που μπαίνω στο site του MAT, το συγκεκριμένο μαγαζί το εχουμε δει πολλές φορές σε μερικά απο τα μεγαλύτερα ελληνικά περιοδικά. Αυτό κάτι λέει για το στυλ των ρούχων και το πόσο η εταιρεία συμβαδίζει με τις τάσεις της μόδας!

Τελευταίο στην σύντομη λίστα μας, το Parabita. Άλλο ένα κατάστημα με ρούχα σε μεγάλα μεγέθη όπου θα βρεις ποικιλία σχεδίων, brands που σχεδιάζουν αποκλειστικά μεγάλα μεγέθη όπως και εσώρουχα και αξεσουάρ. Εδώ δεν θα βρεις τόσο νεανικά ρούχα σε μεγάλα μεγέθη όπως στο Asos αλλά το στοιχείο του μοντέρνου και της σύγχρονης μόδας θα το βρεις σε κάθε ρούχο που θα δεις στα ηλεκτρονικά του ράφια.