Viral το βίντεο όπου οι Ρομά υποψήφιοι καλούν τον κόσμο να ψηφίσει Γιάννη Ιωαννίδη για Δήμαρχο


Viral έχουν γίνει στο TikTok τα βίντεο που αναρτούν οι υποψήφιοι από τον οικισμό Αγία Σοφία και καλούν τον κόσμο να ψηφίσει Γιάννη Ιωαννίδη.

Τα βίντεο αναρτήθηκαν στην γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και σκοπό έχουν να ενεργοποιήσουν την κοινότητα των Ρομά να υποστηρίξει τις υποψηφιότητες από τον οικισμό Αγία Σοφία των Διαβατών. Στον συνδυασμό του Γιάννη Ιωαννίδη “Μπροστά μαζί – Συμμαχία Έργου, Εντιμότητας & Προοπτικής” συμμετέχουν 3 Ρομά υποψήφιοι από τον οικισμό Αγία Σοφία. Είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν 3 συμπολίτες μας από τον οικισμό Αγία Σοφία σε ένα ψηφοδέλτιο.
Οι κάτοικοι του οικισμού αναγνωρίζοντας την ανάγκη να ακουστεί η φωνή τους από χείλη δικά τους στο δημοτικό συμβούλιο αποφάσισαν να τοποθετήσουν 3 υποψηφίους στον συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη γιατί όπως δήλωσε πηγή από τον οικισμό ήρθε η ώρα επιτέλους κάποιος να ασχοληθεί πραγματικά με τον οικισμό και όχι μονάχα να τους θυμούνται τις προεκλογικές περιόδους.

Οι 2 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι ο Καβατζίδης Σταύρος και Σαμπάνης Παναγιώτης και ο Τασιός Αντώνιος ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στα Διαβατά.

 

Ακολουθούν τα βίντεο από το TikTok

@antonis1985.35

μια ενημέρωση

♬ πρωτότυπος ήχος – Αντώνης τασιος

 

 

@antonis1985.35

παιδιά πρέπει να έρθετε να ψηφίσετε

♬ πρωτότυπος ήχος – Αντώνης τασιος