Καμπανιακός- Άρης Παλαιοχωρίου: 0-2


Εντός έδρας ήττα για την ομάδα του Καμπανιακού.

Πραγματοποιώντας ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση και παίρνοντας την 7η νίκη στο πρωτάθλημα (2-0 τον Καμπανιακό), ο Άρης Παλαιοχωρίου παρέμεινε στη κορυφή και στο +2 από Ηρακλή (έχει ματς λιγότερο) και Αριδαία.

 

Μόλις στο 4ο λεπτό, ο Χρήστος Προβατίδης με κεφαλιά, σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του, κάνοντας το 0-1. Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη που είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έχασε και άλλες ευκαιρίες με τους Σιμόνι και με τον Καρλόπουλο, ενώ από το 27′, έπαιξε και με παίκτη παραπάνω, ύστερα από την αποβολή του Ραγκαβίνα σε μια αψιμαχία.

Το τελικό 0-2 έγινε από τον Καρλόπουλο, ο οποίος μετά από μια πολύ ωραία συνεργασία των συμπαικτών του, ήταν ο τελικός αποδέκτης και ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος για τον Άρη Παλαιοχωρίου.

Τέλος, μη αναστρέψιμη μοιάζει η κατάσταση στον Καμπανιακό, ο οποίος συνεχίζει μόλις με έναν βαθμό και πλέον η μοναδική «όαση» που υπάρχει για να υπάρξουν ελπίδες σωτηρίας, είναι η… χειμερινή μεταγραφική περίοδος!

 

Επόμενη αγωνιστικη
Άρης Παλαιοχωρίου – Αλμωπός Αριδαίας (26/11, ώρα 15.00)
Ηρακλής – Καμπανιακός  (26/11, ώρα 15.00)

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ 0-2
Σκόρερ : Προβατίδης , Καρλοπουλος
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Ζήφκας): Μπόικος, Παπάζης, Αλμπάνης, Κουμπαρόπουλος, Ρακαβίνας, Παγωνίδης, Βασαίτης, Καρασαββίδης, Ταχματζίδης, Μπάλιος, Λατινόπουλος.
Αγωνίστηκαν επίσης οι:Καλογιάννης,Χουζούρης,Κιβρακίδης,Βλαχόπουλος
ΑΡΗΣ (Μπίλης): Παλαβράκης, Τσιντογιάννης, Κουκουρώνας, Ταίρης, Τσότρας, Αποστόλου, Προβατίδης, Κουκουλέκης, Σιμόνι, Καρλόπουλος, Σαμπιασβίλι.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μανωλιάς , Κωτάκης , Ανδρεάδης, Κρημιανιώτης

 

Πηγή: epsm24.gr