Κοινή κοπή πίτας: Τα νιάτα της  Χαλάστρας ΟΛΑ ΜΑΖΙ!


Κοινή κοπή πίτας: Τα νιάτα της  Χαλάστρας ΟΛΑ ΜΑΖΙ!

Μια πολύ πρωτότυπη και πολύ ελπιδοφόρα για το μέλλον εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο κλειστό γυμναστήριο Χαλάστρας. Για πρώτη φορά στα χρονικά του τόπου μας έγινε κοινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, σχεδόν όλων των αθλητικών και των πολιτιστικών συλλόγων. Μια εκδήλωση, που όπως είπε και ο αρχηγός των προσκόπων Χαλάστρας Ακρίβος Πουγάτσιας  αφορμή και αιτία για να γίνει ήταν ο μικρός Μάριος, ο οποίος λόγω του προβλήματός του μας  ένωσε πέρσι όλους και μας έδειξε ότι “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ”.

Στην εκδήλωση, που ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Δέλτα, συμμετείχαν τα σωματεία και οι σύλλογοι, Χορευτικό Χαλάστρας, 1ο Σύστημα Προσκόπων, ο Σύλλογος Δράσεων και Πολιτισμού,    Α.Σ Καμπανιακός, Μοτολέσχη Χαλάστρας, Μύθοι, Α.Μ.Σ Πύργος, ο Σύλλογος Γυναικών και η Φιλαρμονική Χαλάστρας Ανατολικού.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πατήρ Ανδρέας,  την βασιλόπιτα έκοψε ο δήμαρχος του Δήμου Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος και το φλουρί κέρδισε ο Α.Μ.Σ Πύργος.

Παρέστησαν, εκτός από τον δήμαρχο,  η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μαριάνθη Δημοπούλου, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Χαλάστρας Απόστολος Κανάκας, δημοτικοί σύμβουλοι, τα μέλη και οι αθλητές των σωματείων και συλλόγων της Χαλάστρας  και αρκετός κόσμος ο οποίος χειροκρότησε με πολύ θέρμη τα νιάτα της .

Ευχή όλων ήταν του χρόνου να μη λείψει κανείς φορέας από την κοπή της πίτας του 2018.

Πηγή Κώστας Τσιοτσκας