Νέοι Οδυσσέα Κορδελιού – Εθνικός Μαλγάρων 3-3


“Χορταστικό” παιχνίδι στο Κορδελιό

Ένα χορταστικό παιχνίδι διαδραματίστηκε στο Κορδελιό, με τους Νέους Οδυσσέα να αναδεικνύονται ισόπαλοι κόντρα στον Εθνικό Μαλγάρων με 3-3.

Οι γηπεδούχοι αφού απείλησαν στο 9’ με τον Τσερνόφ να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και τον Αθανασίου να αποκρούει, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο επόμενο λεπτό (10’). Πιο συγκεκριμένα, ο Σουκάντος εκμεταλλεύτηκε βαθιά μπαλιά, πάτησε περιοχή και εκτέλεσε για το 1-0. Η απάντηση από πλευράς Εθνικού ήταν όχι μόνο άμεση, μα και διπλή. Αρχικά στο 13’ ο Δημήτρης Θεοδοσίου υποδέχτηκε το βολέ του Αθανασίου και με σουτ στην κίνηση ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στη συνέχεια (18’) μετά από κεφαλιά-πάσα ο Αλέξης δεν λάθεψε για το 1-2. Στο 21’ η εκτέλεση φάουλ του Τόπι πέρασε μόλις έξω, ενώ στο 36’ ο Χάρης Παπαδόπουλος που θέλησε να σκοράρει με τον ίδιο τρόπο, είδε τον Αθανασίου να αποκρούει.

Στο 55’ ο Αλέξης λίγο έλειψε να ξαναχριστεί σκόρερ, μα ο Στάθης Παπαδόπουλος του στέρησε τη χαρά με φοβερή εκτίναξη. Έξι λεπτά αργότερα (61’), ο Γκούνιος πήρε την κεφαλιά, ο Γιαλαντζής στην προσπάθειά του να απομακρύνει κατεύθυνε το τόπι προς την εστία, αλλά ο Αθανασίου σε ετοιμότητα γλίτωσε την ομάδα του από το αυτογκόλ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν αέρα δύο τερμάτων στο 71’, όταν ο Αλέξης άφησε για τον Πίτη και εκείνος με μονοκόμματο εκτός περιοχής σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, 1-3, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής είδε την κεφαλιά του στο 80’ να απομακρύνεται προ της γραμμής από τον Λιάτσικο. Εκεί που όλα έδειχναν ότι έχουν κριθεί και οι Μαλγαριώτες θα σπάγανε το αήττητο του αντιπάλου τους, το σύνολο του Βαγγέλη Μαυροβουνιώτη κατόρθωσε να πετύχει δύο γκολ σε ισάριθμα λεπτά! Στο 93’ η προσπάθεια του Σουκάντου από το ύψος της περιοχής κόντραρε και κατέληξε να τινάξει το πλεχτό για το 2-3, ενώ στο 95’ το γύρισμα του Παναγιώτη Κουκούλη συνάντησε το κεφάλι του Γκούνιου και ο τελευταίος διαμόρφωσε με αυτό τον τρόπο το τελικό 3-3.

 

Νέοι Οδυσσέα Κορδελιού (Β. Μαυροβουνιώτης): Παπαδόπουλος Σ., Κουκούλης Θ., Κουτσιώνας (68’ Κουκούλης Π.), Λιάτσικος (81’ Μακρόπουλος), Παπαδόπουλος Χ., Σαλτίρης, Αρνίδης (58’ Φαρμάκης), Γκούνιος, Λαζαρίδης (22’ λ.τ. Μαυρίδης, Σουκάντος, Τσερνόφ

Εθνικός Μαλγάρων (Γ. Σταμάτης): Αθανασίου, Θεοδοσίου Α. (82’ Μαμάμντζης), Τσιβούλας, Γιαλαντζής, Αραμπατζής, Βεργίδης (92’ Κιοσές), Θεοδοσίου Δ. (86’ Παναγιωτίδης), Πίτης, Αλέξης, Τόπι, Αθανασιάδης

Διαιτησία: Χανίδης (Λεζάι – Στεφανίδης)

 

Πηγή: erasitexnika.gr