Ολυμπιακός Κυμίνων-Π.Ο Μαλακοπής: 2-1


Αήττητη για δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα των Κυμίνων.

Ασταμάτητος δείχνει ο Ολυμπιακός Κυμίνων, που ξεπέρασε το εμπόδιο και του ΠΟ Μαλακοπής, σκαρφαλώνοντας στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1!

Μπορεί οι περισσότεροι να ασχολούνται με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων του Θούλη Γιαμουρίδη και τον ΠΑΟ Κουφαλίων του Ανέστη Τσιτενίδη, ωστόσο ο Ολυμπιακός των Κυμίνων του Γιώργου Νασιόπουλου δηλώνει σταθερά παρών και μετά τα νέα στραβοπατήματα των πρώτων, μπαίνει πλέον σφήνα στη διεκδίκηση του τίτλου.

Στο σημερινό παιχνίδι, λοιπόν, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς, μόλις στο 10ο λεπτό, με κεφαλιά του Πάγκαλη ύστερα από σέντρα. Μάλιστα, υπερίσχυσαν και είχαν πολλές ευκαιρίες – μεταξύ των οποίων και ένα δοκάρι – οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός χρειάστηκε πάλι 10 λεπτά για να βρει δίχτυα, αφού στο 55′ ο Θεοδωρίδης, με όμορφη ενέργεια μέσα στην περιοχή, πλάσαρε εύστοχα τον Κωφό για το 2-0. Έπειτα, στο διάστημα από το 55′ ως το 65′, οι παίκτες του Νασιόπουλου είδαν άλλες δυο φορές τις προσπάθειες τους να σταματούν στα δοκάρια του ΠΟΜ και τελικά τον νόμο του ποδοσφαίρου να επιβεβαιώνεται: Στο 65′, ο Αναστασιάδης υποδέχτηκε την πάσα του Σαμαρά και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Μπαϊμάκη και μείωσε σε 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός Κυμίνων ήταν ανώτερος σήμερα, η ομάδα της Πυλαίας θα μπορούσε να…χαλάσει το απόγευμα των γηπεδούχων τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις, με σουτ του Πηρουνάκη, κεφαλιά του Αναστασιάδη και – αποκορύφωμα – το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κωνσταντίνου στο 89′ που βρήκε στη συμβολή των δοκών. 

Τελικά, έστω και με λίγο άγχος και κρύο ιδρώτα, ο Ολυμπιακός πήρε το τρίποντο και μείωσε τον Ηρακλή Αμπελοκήπων στους 2 βαθμούς. Οι ερυθρόλευκοι μετρούν μόλις μια ήττα στις τελευταίες 17 αγωνιστικές, ενώ παραμένουν αήττητοι επί 10 σερί ματς πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός Κυμίνων (Νασιόπουλος): Μπαϊμάκης, Νεσερσιάν, Ολιανίδης, Τσακίρης, Μεσσιάρης, Αυγέρος (30′ Κλόντι), Σουχασβίλι (75′ Σεΐζης), Πάγκαλης, Θεοδωρίδης, Τζήμας (60′ Καμπέρης), Τρικαλινός (70′ Μαραντίδης).

ΠΟ Μαλακοπής (Βλάχος): Κωφός, Σιδέρης (46′ Χατζής), Τάνγκου, Προδρομίδης, Πηρουνάκης, Παναγιωτίδης, Μουρατίδης (60′ Φυντάνης), Σαμαράς (85′ Πούλιος), Κωνσταντίνου, Κουστράδας, Αναστασιάδης.

 

 

 

Πηγή: epsm24.gr