Π.Α.Ο.Κ Κυμίνων-Μαλγάρων: «Υπάρχει ένα σάπιο σύστημα δημοσίων σχέσεων…»


Παράπονα για τη διαιτησία του κ.Χαδήμογλου, εξέδωσε ο ΠΑΟΚ Κυμίνων- Μαλγάρων, σχετικά με το ματς κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Μετά από απόφαση του ΔΣ και των μελών της, η ομάδα βρίσκεται προ των πυλών να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, λόγω της άνισης διαχείρισης της διαιτησίας προς τον σύλλογο μας. Η υπομονή έφτασε στα όρια της και το ποτήρι ξεχείλισε μετά το ματς με τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου, η διαιτησία ήταν τόσο τραγική που δεν είναι ικανή να διαχειριστεί παιχνίδια ούτε στα παιδικά. Δεν σέβονται τον κόπο και το χρόνο, που κάποιοι παράγοντες ασχολούνται ερασιτεχνικά για τον αθλητισμό και τον ιδρώτα των παιδιών που έχουν ως χόμπι να παίζουν ποδόσφαιρο και όχι να βρίσκονται στις καφετέριες και στα ναρκωτικά.

Πιστεύουμε ότι υπάρχει ένα σάπιο σύστημα από δημόσιες σχέσεις, με φρου φρου, αρώματα και λεζάντα, ότι δήθεν (είσαστε μόνο εσείς και κανείς άλλος). Αν συνεχιστεί αυτό το ποδόσφαιρο στην επαρχία θα σβήσει και δε θα υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Παρακαλούμε τις αρμόδιες αρχές να σταθούν και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για το καλό του ποδοσφαίρου.»

 

Πηγή: epsm24.gr