Παραιτείτε αλλά δηλώνει παρών!


Παραιτείτε αλλά δηλώνει παρών!

Μπαράζ παραιτήσεων στο στρατόπεδο του Δημάρχου Φωτόπουλου. Μετά τις παραιτήσεις των Σιάκκα και Νικολτζούκη τις προηγούμενες ημέρες, σειρά είχε η παραίτηση του Αντωνιάδη Αντώνη από την θέση του ειδικού συμβούλου.

Το έμπειρο στέλεχος παραιτήθηκε αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές προς την διοίκηση. Συγκεκριμένα όπως θα διαβάσετε και παρακάτω στην δήλωση παραίτησης του κ. Αντωνιάδη, η διοίκηση δεν κατάφερε να αξιοποιήσει σε καμία περίπτωση το ανθρώπινο και υλικό δυναμικό του δήμου, σε βαθμό που να θεωρείται ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον να συμβεί κάτι τέτοιο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η θέση του ειδικού συμβούλου ήταν άμισθη.

 

Διαβάστε το κείμενο της παραίτησης. 

Σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του άμισθου ειδικού συμβούλου του Δημάρχου Δέλτα, στα θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Δέλτα, κύριο Φωτόπουλο, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, αναθέτοντας μου τα σχετικά καθήκοντα για δύο έτη, στην τιμητική θέση του Ειδικού Συμβούλου.

Επίσης, νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλες και όλους τους συνεργάτες μου στην Κοινωνική Πολιτική, Παιδεία, Κέντρα Κοινότητας και στο Παράρτημα ΡΟΜΑ. Οι οποίοι προσπαθούν καθημερινά, υπό αντίξοες συνθήκες, να επιλύουν τα προβλήματα των συνδημοτών μας, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια για την ανακούφιση των ευάλωτων ομάδων.

Μοναδικός μου σκοπός, αναλαμβάνοντας την θέση του ειδικού συμβούλου, ήταν να βοηθήσω τον τόπο μου και τους συνδημότες μου, προσφέροντας τις υπηρεσίες μου και την εμπειρία μου.

Δυστυχώς όμως η σημερινή διοίκηση του δήμου Δέλτα, δεν έχει καταφέρει να σταθεί στο ύψος τον περιστάσεων και να αξιοποιήσει τους ανθρώπινους και υλικούς πόρους που έχει στην διάθεση της. Θεωρώ ότι θα μπορούσαν να επιτευχθούν περισσότερα πράγματα, εάν υπήρχε ενδιαφέρον και η οργάνωση εκ μέρους της διοίκησης.

Πιστεύω ότι πλέον έχει έρθει η ώρα που οι τοπικές κοινωνίες θα πρέπει να χειριστούν τα θέματα που τις αφορούν. Οι αλλαγές που φέρνει ο Κλεισθένης στην τοπική αυτοδιοίκηση φέρνει τους ενεργούς πολίτες προ των ευθυνών τους και υποχρεώνει όλους όσους αγαπάμε τον τόπο μας, να είμαστε παρόντες για αυτόν. Οφείλουμε όλοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην διάθεση του τόπου μας, για να σχεδιάσουμε, να υλοποιήσουμε τις υποδομές τα έργα και τις πολίτικες που είναι απαραίτητες σε κάθε Δημοτική Ενότητα, για να υπάρξει ανάπτυξη και προοπτική για τον τόπο και συνολικά για το Δήμο. Κάτι που η σημερινή διοίκηση δεν κατάφερε να υλοποιήσει μέχρι τώρα.

  Έχοντας πλέον την απαιτούμενη εμπειρία και γνώση, συνεχίζω να βρίσκομαι δίπλα στους συνδημότες μου, επικοινωνώντας μαζί τους, για να βρούμε μαζί τις λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Ο κύκλος της ζωής πολλές φορές επιφυλάσσει εκπλήξεις, νέες διαδρομές και εμπειρίες. Στην συνέχεια της πορείας μου υπόσχομαι να είμαι παρών στην προσπάθεια του τόπου να ξεφύγει από τον κύκλο της μιζέριας και της υπανάπτυξης στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια.

 

 

Με εκτίμηση,

Αντωνιάδης Αvτώνης