Παρέμβαση εξωθεσμικών παραγόντων στον φορέα για τη διαχείριση των αδέσποτων καταγγέλλει ο Δήμος Δέλτα


Τι καταγγέλλεται;

Με την παρέμβαση εξωθεσμικών παραγόντων τινάχτηκαν στον αερα συνεργασίες  και συννενοήσεις που έγιναν σε διαδημοτικό επίπεδο για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του φορέα για την αντιμετώπιση του προβλήματος  των αδέσποτων ζώων Δυτικής Θεσσαλονίκης  «Αλκυωνίδα» από  τους δήμους Δελτα, Ωραιοκάστρου και Χαλκιδονας.
Ο δήμαρχος Δελτα Γιάννης  Ιωαννιδης αποχώρησε δυσαρεστημένος από την έκβαση της εκλογικής διαδικασίας. Μάλιστα ενημέρωσε τους πάρεβρισκόμενους αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες ότι δεν θα συμμετέχει στον φορέα εξηγώντας ότι ο Δήμος Δέλτα έχει και τους χώρους και τους τρόπους για την περισυλλογή και περίθαλψη των αδέσποτων. 
Στενοί συνεργάτες του δημάρχου έκαναν λόγο για συνεννοήσεις   που  χάλασαν ενώ είχαν οριστικοποιηθεί λίγες ώρες νωρίτερα.
Όπως εξήγησαν οι συνεννοήσεις  έγιναν όχι μόνο για την συγκρότηση σε σώμα της διοίκησης αλλά και για μια σειρά ζητημάτων που αφορούν στην  πορεία του φορέα.
Η  αλλαγή στάσης των συμμετεχόντων και μάλιστα ξαφνικά που φαίνονται να συνέβη κάτω από πιέσεις «κύκλων», αλλοιώνει τον χαρακτήρα της προσπάθειας που άρχισε  και προκαλεί  τεράστιες αμφιβολίες για την πορεία του φορέα!
Το αντικείμενο της διαδημοτικής επιχείρησης δεν χώρα συνδικαλισμούς αλλά μόνο έργο προς τους δημότες.