Παύλος Μελάς-Ομόνοια Σίνδου: 3-0


Εκτός έδρας ήττα για την Ομόνοια Σίνδου.

Παρά τα όποια προβλήματα των τελευταίων εβδομάδων-μηνών, ο Παύλος Μελάς έβγαλε «ψυχή» απέναντι στην Ομόνοια Σίνδου και επικράτησε με 3-0 χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Παντελίδης, Γεροντίδης και Κουντουράς.

Μια νίκη «οξυγόνο» μεν για τους Σταυρουπολίτες, που «πάτησαν» οριακά στην ουδέτερη ζώνη, ωστόσο με το μέλλον να μοιάζει αβέβαιο τους επόμενους μήνες αλλά και με τον Γιάννη Τσάρσαλη να δίνει μεγάλο αγώνα, για να κρατήσει τα «λουριά». Μπορεί ο Παύλος Μελάς να δείχνει πως έχει τη δυνατότητα να κερδίζει τα παιχνίδια, ωστόσο το ζητούμενο είναι ότι έως πότε θα αντέξει χωρίς ενίσχυση. Χαρακτηριστικό της κατάστασης, είναι ότι, για ακόμα ένα παιχνίδι, ο Γιάννης Τσάρτσαλης που δεν έχει πλέον στη διάθεση του «καθαρόαιμο» στόπερ, έπαιξε με κεντρικό δίδυμο τους Χατζόπουλο-Φειδάκη.

Στον αντίποδα, η μεγάλη νίκη της περασμένης εβδομάδας για την Ομόνοια επί του ΠΑΟ Κουφαλίων διαδέχθηκε από το απογοητευτικό 3-0 της Σταυρούπολης και ουσιαστικά ένα «μάθημα» για τους Σινδιώτες, οι οποίοι πέταξαν στράφι τη νίκη της περασμένης εβδομάδος. Πέρα του Παύλου Μελά, απουσίες είχε και η ομάδα του Λάμπρου Ανδριόπουλου, καθώς σήμερα δεν αγωνίστηκαν οι Κοτσιάς και Σολομωνίδης, με τον Λάμπρο Ανδριόπουλο σε επικοινωνία μετά τον αγώνα να λέει «Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς. Κάθε παιχνίδι δίνει τρεις βαθμούς και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Παύλος Μελάς – Ομόνοια Σίνδου 3-0
Σκόρερ: Παντελίδης (31’), Γεροντίδης (62’), Κουντουράς (67’)
Διαιτησία: Μπαλασάς (Νικολαϊδης – Ντάβελας)
 

Π. ΜΕΛΑΣ (Τσάρτσαλης): Καστανίδης, Κωνσταντινίδης, Τσεβρεντζής, Φειδάκης, Χατζόπουλος Κ. , Χατζόπουλος Δ. , Γεροντίδης, Κουντουράς, Παντελίδης, Σταμάτης, Σαρηγιαννίδης

ΟΜΟΝΟΙΑ (Ανδριόπουλος): Αζόβ, Τσιάλμας, Μποχώνης, Καραγκούνης, Κασιτερίδης, Παναγιώτη, Σπάχης, Παραστατίδης, Αρουτίδης, Γιαννιώτης, Γάκης

 

Πηγή: epsm24.gr