Πρωταθλητής “MCP” ο Φέλιξ Πολιανίδης


Μια μεγάλη επιτυχία στα 42 του χρόνια.

Πριν ένα χρόνο όταν στα 41 του χρόνια επικρατούσε του Θοδωρή Σέρδε στο περασμένο ‘MCP’, είχε χαρακτηριστεί ο Φέλιξ Πολιανίδης ‘Λυκος’ και ακριβώς ο ίδιος χαρακτηρισμός δόθηκε και αυτή την φορά στο ‘MCP 10’ για έναν μαχητή που καταφέρνει στα 42 του χρόνια να πατάει στο κλουβί και με την εμπειρία του να καταφέρνει να παίρνει αυτό που θέλει.

Σάββατο το βράδυ στο Ίωάννης Βελλίδης’ τα έβαζε με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ένα εξαίρετο αθλητή με τα μισά του χρόνια που διαθέτει μια συνεχή ανοδική πορεία αποτελώντας μέλλον του ελληνικού ΜΜΑ.

Ο Πολιανίδης από την αρχή με takedown πήγε το ματς στο έδαφος, εκεί που είναι άλλωστε το δυνατό του σημείο, η πάλη , το grappling.

Ο Παπαδόπουλος επιχείρησε αρχικά ανεπιτυχώς μια γκιλοτίνα και στο έδαφος αμύνθηκε όσο καλύτερα μπορούσε, μέχρι την στιγμή που κοντά στα 2,5 λεπτά του αγώνα έκανε tap out.

Ο νεαρός μαχητής φάνηκε με το πέρας του ματς να προσεγγίζει τον Πολιανίδη, να μιλά μαζί του και να του αναφέρει ως αιτία του στοπ τα δάχτυλα που μπήκαν στα μάτια του.

Σε κάθε περίπτωση το ενδεχόμενο να δούμε ρεβάνς μεταξύ τους είναι πολύ πιθανό μιας και ο Παπαδόπουλος σίγουρα θα ζητήσει από τους ιθύνοντες του ‘MCP’ άμεσα ευκαιρία να πάρει πίσω τον τίτλο .

Ο Πολανίδης αποτελεί μια μοναδική περίπτωση μαχητή που λατρεύεται, μιας και το πάθος του για την μάχη εμπνέει και είναι αναμφισβήτητο.

Λίγοι στα 42 τους έχουν αυτή την ψυχή και το τσαγανό για μάχες μέσα στο κλουβί.

 

Με πληροφορίες από το: ufight.gr