Σπουδαίο “διπλό” πέτυχε ο Καμπανιακός


Δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του Καμπανιακού.

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου ίσχυσε στους Αμπελόκηπους, εκεί που ο Ηρακλής Αμπελοκήπων παρότι βρέθηκε πολύ κοντά σε μια μεγάλη ανατροπή, τελικά αντί αυτού γνώρισε την ήττα με 1-2 από τον Καμπανιακό, με ένα πανέμορφο γκολ του Χατζηβασιλειάδη στο 85′.

Από τη μία ο Διονύσης Χασιώτης που έχοντας εκτός τον Γιώργο Παπαδόπουλο και μη έχοντας άλλον καθαρόαιμο επιθετικό, ρίσκαρε αναγκαστικά και έριξε στη μάχη ως επιθετικό τον Θοδωρή Πολύζο. Ο πρώην παίκτης του Ιάσονα Αυγής και νυν του Καμπανιακού, έκανε το ντεμπούτο του σήμερα με τη φανέλα του Καμπανιακού και δικαίωσε κατά κάποιο τρόπο τον προπονητή του, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ του Αλμπάνη, πετάχτηκε στη πορεία της μπάλας και με προβολή «νίκησε» τον Παπαθανασίου, γράφοντας το 1-0 μόλις στο 5ο λεπτό.

Ο Ηρακλής από εκεί και πέρα προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμό και να επιδιώξει για την ισοφάριση ωστόσο μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δεν είχε τις κλασικές ευκαιρίες για να το κάνει. Κάτι που φυσικά είχε στην επανάληψη.

Η ομάδα του Μάκη Δανδίκα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ισοφάρισε στο 49′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιαξή και θα μπορούσε να είχε πετύχει και ένα δεύτερο γκολ, μιας και έχασε εν συνεχεία τρεις κλασικές ευκαιρίες για να γυρίσει το ματς. Όχι μόνο δεν ανέτρεψε το σκορ, αλλά αντί αυτού η μπάλα ήρθε στο 85′ για να τον τιμωρήσει.

Με μια τρομερή έμπνευση του Χατζηβασιλειάδη, ο νεαρός παίκτης του Καμπανιακού «κρέμασε» τον Σπύρο Παπαθανασίου, στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι από δύσκολη θέση και διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Μπορεί στη Μαλακοπή να μην άξιζε τη νίκη ο Ηρακλής Αμπελοκήπων, αλλά σήμερα η «τύχη» του γύρισε τη πλάτη. Σε αντίθεση με τον Καμπανιακό, ο οποίος παρά το γεγονός ότι για περίπου μισή ώρα στο δεύτερο ημίχρονο «έσβησε μηχανές», τελικά κατάφερε να πάρει τη δεύτερη σερί νίκη και να βρεθεί στη κορυφή της Α1.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 1-1
Διαιτησία: Στραντζαλίδης (Σιανίδης-Πατσιάς)
Σκόρερ: Πολύζος 5′, Γιαξής 49′, Χατζηβασιλειάδης 85′

ΗΡΑΚΛΗΣ (Δανδίκας): Παπαθανασίου, Φουρκιώτης, Τσακιρίδης, Παναγιωτίδης, Κρημιανιώτης, Παπαδημητρίου, Τσέκος, Γιαξής, Τσεκερίδης, Γκιάλης, Μετάι
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Σπάσης, Παπαϊωάννου, Κατσαρός, Μότσανος

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Χασιώτης): Μπόικος, Παπάζογλου, Αλμπάνης, Χριστοδουλίδης, Σιτσιάνης, Σαββαϊδης, Χατζηβασιλειάδης, Βασαϊτης, Πολύζος, Κλόντι Πότσι, Ξανθόπουλος
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Καραλιόλιος, Ιορδανίδης, Τσιότικας και Κουντούρας

 

Πηγή: epsm24.gr