Στη Super League 2 ανέβηκε ο Καμπανιακός!


Ο Καμπανιακός έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από τις Αρχάνες και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο του στην Super League 2 της περιόδου 2023-2024 δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί ο Όμιλος Προβιβασμού.

Οι Κόκκινοι αντιμετώπισαν τον Γιούχτα στην Κρήτη σήμερα το απόγευμα στις 17.00 και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν τελικά να ισοφαρίσουν και να φύγουν με τον βαθμό που τους έδωσε το εισιτήριο της ανόδου.

Ο Γιούχτας γνωρίζοντας ότι παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχασε νωρίς την πρώτη του ευκαιρία με τον Δασκαλάκη. Οι Κόκκινοι της Χαλάστρας ισορρόπησαν και δεν κινδύνευσαν ιδαίτερα μέχρι τη φάση του 37ου λεπτού στην οποία ο Γκίνης γύρισε όμορφα την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή κι ο Ροβίθης με πλασέ άνοιξε το σκορ. Ο Καμπανιακός ανέβασε στροφές κι έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά το ανάποδο ψαλίδι που επιχείρησε ο Νίκος Καθάριος αποσόβησε με εξαιρετική επέμβαση ο Κόλλιας. Το 1-0 ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήραν το δρόμο για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Οι ποδοσφαιριστές του Ηλία Σαπάνη μπήκαν αποφασισμένοι να μεταστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και στο 59′ δημιούργησαν κλασική ευκαιρία αλλά ο Ιγνατίδης νικήθηκε σε τετατέτ από τον Κόλλια. Ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Στάθη Σαρβανίδη δεκαπέντε λεπτά αργότερα με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αρνείται εκ νέου την ισοφάριση. Στο 83′ όμως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Χαλάστρας βρήκε τη λύση κι έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο Ηλίας Ιγνατίδης ισοφάρισε σε 1-1 κι έδωσε σκορ ανόδου στην ομάδα του, το οποίο κράτησε μέχρι τέλους παρά το δοκάρι που είχε ο Ροβίθης τρία λεπτά πριν την συμπλήρωση των ενενήντα.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε την αποστολή του Καμπανιακού να πανηγυρίζει έξαλλα τη μεγάλη επιτυχία της ανόδου στην Super League 2 καθώς ότι και να γίνει στις επόμενες δύο αγωνιστικές οι Κόκκινοι με το σημερινό αποτέλεσμα εξασφάλισαν και μαθηματικά αυτό που είχαν θέσει ως στόχο από την αρχή.

Για τον Καμπανιακό αγωνίστηκαν οι:

Κασαπίδης, Καθάριος Π., Βοσκόπουλος, Ταΐρης, Ξανθόπουλος (77′ Ντόγος), Σαρβανίδης, Ιγνατίδης, Καράμπελας, Καθάριος Ν. (86′ Γιαννόπουλος), Κεχαγιάς, Μπουτζίκος

 

Πηγή: