Συμμετέχουμε όλοι, Βοηθάμε το μικρό Μάριο από την Χαλάστρα


Συμμετέχουμε όλοι, Βοηθάμε το μικρό Μάριο από την Χαλάστρα. Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε.

Χθες το βράδυ στην Χαλάστρα έγινε συνάντηση των φορέων της Δημοτικής Κοινότητας Χαλάστρας παρουσία του Δημάρχου Δέλτα, Ευθύμιου Φωτόπουλου. Σκοπός της συνάντησης ήταν να αποφασιστούν οι τρόποι δράσεις για την στήριξη του μικρού Μάριου από την Χαλάστρα, ο οποίος θα πρέπει να μεταβεί άμεσα στο Λονδίνο για θεραπεία.

Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με στόχο την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Μάριου από τη Χαλάστρα, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο Μάριος πάσχει από υποθαλαμικό γαγλοιογλοίωμα οπτικής οδού Grade I και λόγω υποτροπής της νόσου με ραγδαία οπτική επιδείνωση κρίθηκε απαραίτητο να μεταβεί επειγόντως σε εξειδικευμένο παιδονευροογκολογικό κέντρο του Λονδίνου για αξιολόγηση και άμεση αντιμετώπιση.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 23 και την Παρασκευή 24 Ιουνίου, εθελοντές θα περάσουν από όλα τα σπίτια και τα καταστήματα της Δημοτικής Κοινότητας Χαλάστρας για τη διάθεση των λαχείων. Για το λόγο αυτό, αύριο Πέμπτη 23/6 στις 6.30 μ.μ., οι εθελοντές θα συγκεντρωθούν στην πλατεία της Χαλάστρας για να ξεκινήσουν πόρτα πόρτα.

 

Καλούμαστε όλοι να συνεισφέρουμε για την ευόδωση αυτής της προσπάθειας.


Αν μπορούν να μαζευτούν αρκετοί εθελοντές έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί αντίστοιχή δράση στα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα θα ήταν πολύ θετικό.

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε αντίστοιχη δράση στα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] και εμείς θα φροντίσουμε να σας φέρουμε σε επαφή με τους οργανωτές της δράσης αυτής.

 

 

Ακολουθούν φωτογραφίες από την χθεσινή συνάντηση στην Χαλάστρα